Дневен хороскоп - сряда, 1 ноември 2017

 

Овен

Днес с лекота ще управлявате всички проблеми. Може да получите неприятни новини по отношение на вашия партньор. Не се притеснявайте, по-късно всичко ще се изясни и ще се оправи.

     
 

Телец

Днес не се опитвайте да правите повече, отколкото можете и от това, на което тялото ви е способно. Не е ден за подвизи. Ще бъдете неоправдано емоционални. Ще трябва да се въздържате, за да не провокирате конфликт, който никой не иска.

     
 

Близнаци

Днес ще ви бъдат предоставени разнообразни възможности и изпуснатите от тях ще бъдат непростимо разточителство. Не се учудвайте, ако усетите, че говорят зад гърба ви. Има и такива дни и нищо не може да спре разпространение на клюките.

     
 

Рак

В днешният ден категорично са забранени бързането и вълненията. И двете могат да ви доведат до плачевно състояние. Някой може да ви потърси сметка за някои ваши постъпки и действия.

     
 

Лъв

Намалете кръга на общуване днес. Вие ще бъдете много уязвими емоционално и присъствието на голям брой хора близо до вас ще понесете трудно. Вашият огнен дух ще дава повече дим, отколкото топлина.

     
 

Дева

Мъглата, която се беше спуснала над вас, започва бавно да се вдига. Открива ви се поле за действия. Ще трябва да навиете ръкавите и да се подготвите за активно участие. Практичност – качество, което се изисква преди всичко от вас.

     
 

Везни

Вашите планове за днес могат да бъдат нарушени под натиска на външните сили. Ще трябва да се борите, ако все още искате да ги приложите на практика. Ще сте способни на активни действия, въпреки очевидната липса на усърдие.

     
 

Скорпион

Днес ще влезете в ролята на утешител на някой, който иска да изплаче проблемите си пред вас. Няма как, ще трябва да го изслушате и ако можете да помогнете, ако не с друго поне с приятелски съвет.

     
 

Стрелец

Изживейте този ден, сякаш това е последният ден от живота ви и всеки миг е скъп за вас. Отхвърлете всичкия прагматизъм. Само не си мислете, че нещо не е наред - нищо няма да се случи с вас.

     
 

Козирог

Новите проекти ще спрат своето развитие само поради липса на комуникация и интензивност на изпълнението. Обърнете внимание на това. Ще изпаднете в лека нерешителност, докато се ориентирате какво да предприемете.

     
 

Водолей

Днешният ден ще бъде много спокоен и дори донякъде по някакъв начин приятен. Може да има само един проблем - ако се запознаете с някого днес, ще трябва да бъдете предпазливи при комуникацията с този човек. Той може да донесе неприятности.

     
 

Риби

Днес поради необмислено действие или заради грешка, направена от вас, ще се случи събитие, което ще доведе до много забавни последици. Не се опитвайте да го предотвратите, като по този начин се лишавате от приятно преживяване.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Настройка за днешния ден по Крион
Достъпът до източника на вътрешна мъдрост е отворен за мен. Получавам всички отговори на моите въпроси. Вярвам в себе си, на моята интуиция, на вътрешната мъдрост, на гласът на сърцето си. Аз мога да различа истината от лъжата. Аз съм в състояние да разпозная истината. Аз съм отворен към нови знания, разбиране за себе си и за света. Завесата се вдига и истината се разкрива. Сега за мен няма тайни. Виждам всичко както е. Истината е изцеление и не се боя от нея. Аз съм свободен, защото истината освобождава. Аз моля Всемогъщия да ми помогне да науча всичко, което трябва да зная. Бог е всезнаещ и аз съм подобен на Бог. Днес получавам Божествено всезнание.