Дневен хороскоп - вторник, 31 октомври 2017

Хороскоп

30-10-2017, 18:27

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - понеделник, 30 октомври 2017

Седмичен хороскоп за 30 октомври - 5 ноември 2017

 

Овен

Очертава се един доста активен ден. Използвайте благоприятните вибрации, за да свършите повече неща. Любовта може да ви създаде грижи днес. Това е труден момент за вашите романтични чувства.

     
 

Телец

Вашият чар може да работи във ваша полза, стига да не отидат нещата твърде далеч. Настоящите условия ще ви наложат известни ограничения. На работното място колегите ще ви окажат нужната подкрепа.

     
 

Близнаци

Всичко изглежда добре, но може да попаднете на проблем, ако пропуснете един важен факт. Външният ви вид трябва да бъде на необходимата висота. Отделете внимание и на душевното състояние.

     
 

Рак

Някой ще ви даде обещания днес, но въпреки че са добронамерени, те ще са трудно изпълними. Ще имате усещането, че някой се опитва целенасочено да ви заблуди, това обаче не е точно така.

     
 

Лъв

Подходящ ден за организационни преобразувания. Повишена е днес възприемчивостта ви към околния свят. Ще намерите сами верния път. Бъдете внимателни, когато послъгвате, защото може да станете жертва на собствената си игра.

     
 

Дева

Денят днес не е отреден за трудови подвизи, но всичко ще върви като по вода. Звездите съветват да действате по-прагматично. Излишно нервничите, защото всичко се намира под контрол.

     
 

Везни

Планетите ви насърчават да общувате повече днес. Вие ще бъдете в състояние да убедите всеки в каквото ви е угодно. Това е добре за тези, чиято работа предполага множество социални контакти.

     
 

Скорпион

Планетите ви съветват да не прибързвате с правенето на изводи, особено в ситуации, където имате малко опит. Един от важните принципи за днешният ден е да останете спокойни във всичко. Не е изключено да възникнат непредвидени обстоятелства.

     
 

Стрелец

Вие се пригответе за неочаквани неща, ако не искате да изпуснете добри възможности. Опитайте да не заемате твърда позиция в ситуации, които касаят други хора, иначе може да се стигне до личностни сблъсъци и конфликти.

     
 

Козирог

Денят ще бъде променлив и нееднозначен и вие трябва да не се отпускате нито за миг. Бдителността е единствената ви защита. Благоприятен ден за интимните ви отношения и за любов.

     
 

Водолей

Настроението ви днес ще зависи от обстоятелствата, в които ще се окажете. Проявите на мъдрост и въздържание са единственият способ да избегнете необмислени действия. Късмета е на ваша страна, но не трябва да се прекалява.

     
 

Риби

Сложен и противоречив за вас ден. Интуицията ви може и да ви подведе. Не предприемайте необмислени и необосновани действия. Колкото по-спокойно е вашето поведение, толкова по-добре и за вас и за другите.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Няколко важни правила, които трябва да помним:
Всичко, което можете да направите днес, е да изживеете колкото се може по-добре времето, докато легнете да спите. А мислите за утре, ги оставете за утре.
Животът е огледало – получавате отвън онова, което изпитвате отвътре – ето защо е невъзможно да подредите живота си отвън навътре.
Всеки човек в живота ви е учител. И не е задължително да го харесвате, за да ви научи на нещо полезно.
Всички опити да обвиняваме някого в нещо е загуба на време. Може да накарате някого да се почувства виновен, но с това няма да промените обстоятелствата, които ви правят нещастен.