Слънчев календар - вторник, 31 октомври 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - вторник, 31 октомври 2017

30 октомври 2017, 18:08 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

15 слънчев ден –  Денят е посветен на Божията майка, Хранителката на Небесният поток и се счита за ден на почитане на жената-майка. Време за откровения и пробуждане на способностите. Денят е посветен на стихиите, почитание към жените, майките.
Тотем – Бобър, пазител на благодатта, символ на защита на Земята и света.
Своеобразен женски ден, когато мъжете трябва да уважават и почитат жените. Към всяка жена трябва да се отнасят с особено внимание. Жената се счита днес за господарка на положението. Мъжете трябва да се вслушват в тяхното мнение и да изпълняват безпрекословно. Да се доверяват на женската интуиция. Спорове с жена в този ден е знак за причиняване на зло към Небето.
Ден за откровения и пробуждане на необикновени способности. Дава възможност да се прояви в човек благодат. Освобождавайте се от всичко ненужно. Препоръчва се влажно почистване на дома, изкъпване, подстригване. Добре е да напръскате стаите със светена дома. Хубав ден за сключване на съюзи. Добре е да се приготвят лекарства и настойки. Работата в този ден трябва да носи радост и удоволствие иначе се откажете от нея.
Не трябва да се напрягате, да не се вдига тежко и да се избягва тежката работа. Да не се пали огън в гората. Никакви парични-финансови операции в този ден да не се извършват. Не трябва да се пренебрегват никакви знаци. Не се напрягайте и не вдигайте тежести.
Диета – Препоръчва се мед, сокове, плодове. Да се консумират повече цитрусови плодове.
Облекло – Старайте се по-малко дрехи да обличате, да се избягва парадността. Препоръчва се оранжево и сребристо. Откажете се от ярко-зелен цвят.
Знамения – Добри знамения са тези, свързани с водата и електричеството: дъжд, буря, мълния, цветна дъга.
Лоши знамения са всичко свързано с огъня, а също спиране на водата у дома.
Ако целия ден ви мъчи жажда – неприятности.
Ако внезапно угасне лампата или огън, знак за тежка болест на някой близък или смърт.
Сънища – Сънищата са пророчески. Сън свързан с водата – успех, пари, награда. Да видите небето и да летите насън – укрепване на здравето. Прием на храна – добро известие, помощ. Да видите дреха и как я обличате – знак за пътуване, промени. Не е хубаво да виждате животни и птици насън. Да гладите куче – знак за предателство от близки хора, котка – подлост и кражба.
Числа на деня – 15, 74, 81Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп