ГЕРБ отговориха на критиките, отправени на конгреса на БСП

Политика

29-10-2017, 11:54

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Борисов свиква в разширено заседание министрите и депутатите си

Според ГЕРБ в изказванията си вчера социалистите са използвали езика на омразата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов свика разширено заседание на Изпълнителната комисия на партията, за да отговорят на отправените обвинения на вчерашния конгрес на БСП, съобщиха от пресцентара на партията.
Според ГЕРБ в изказванията си вчера социалистите са използвали езика на омразата. Обвиняват ги, че в твърденията им е имало лъжи и манипулации. Напомнят, че на последните парламентарни избори българите отново са избрали ГЕРБ и подчертават, че хората не желаят „алтернативата", която им предлага Корнелия Нинова и БСП.
След заседанието на Изпълнителната комисия, ръководството на ГЕРБ ще даде пресконференция, на която ще обявят решенията си. Ето какво казаха преди заседанието Цветан Цветанов и Томислав Дончев:
Цветан Цветанов - председател на ПГ на ГЕРБ: Все пак има някакъв праг на търпимост. Това, което се прави от БСП, е абсолютно несъстоятелно. И ако смятат, че интригата и компроматите са начин и форма за правене на политика и да обявяваш, че си алтернатива, смятам, че е несериозно. Всички тези твърдения са абсолютно несъстоятелни и това, което има днес държавата и това, което прави правителството, е действително да имаме тази стабилност, която да ни даде възможност да се представим добре на предстоящото председателство. Председателството е национален приоритет.
Томислав Дончев - вицепремиер: Невярна информация и спекулация отдавна не е повод за гняв, сега ще видим дали е повод за реакция.