Слънчев календар - неделя, 29 октомври 2017

Хороскоп

28-10-2017, 18:51

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

13 слънчев ден – Денят е свързан със Звездите ( Звездата Сириус), небесната механика, носи мир и равновесие. Ден, когато се откриват вратите на бъдещето, един от най-добрите дни за инициация, време за излизане на ново равнище. Лош знак се счита да видите небето покрито с облаци.

Тотем – Еднорога, Пегас, символ на честност и безстрашие.

Денят е подобен на енергиен дъжд. Днес лесно се освобождава от чужда негативна енергия, но и лесно се става жертва на психоенергийни атаки ( чужда завист и ненавист), затова се погрижете за собствената си защита чрез познатите ви защитни техники. Препоръчва се пътуване, работа с интелектуален труд. Може да решавате логически задачи. Добър ден за всякакви игри. Препоръчва се в този ден да се занимавате с възпитанието на децата, да пътувате, да се занимавате с астрология. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и да се освобождавате от негативна енергия. Следете за думите, които изричате си и контролирайте хода на мислите си. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността. Необходимо е да се съблюдава умереност във всичко.

Не се препоръчва интимност и да се сключва брак (може да завърши с развод). Дори животните не бива да се допускат близо едно до друго. Не се препоръчва рязко да скъсвате с хората. Не е подходящо да се подстригвате, да режете нокти, да вземате вана.

Диета – Нужно е да се яде по-малко, да се избягва месната храна. Добре е да се яде прясно изпечен хляб, солена извара и солено сирене.

Облекло - Препоръчват се бели, червени и лилави цветове. Да се избягват всички блатни цветове и пясъчно жълто.

Знамения – Най-добрият индикатор на деня е утрото – първият час, след като сте се събудили. Ако в този час често се чешете по шията – ще вземате пари, ако чешете гърба – неприятности с децата, с любовта, нежелана бременност. Стомаха – неприятности, свързани с работата.

Добри знамения са тези, които са свързани със звездите, с имена, с числа – те съдържат информация.

Хубаво е още от сутринта да почувствате сладък вкус в устата си. Добре е да намерите блестящи предмети.

Лошо е, ако времето е мокро, ветровито. Не е на добро да счупите нещо – чаша, чиния.

Ако разсипете сол – неприятности.

Много е лошо да загубите ключ в този ден.

Сънища – Символичните сънища не се сбъдват, а конкретните – в кратки срокове. Да видите огън – знак за защита. Да плувате – ще попаднете под зависимост. Да видите книга или нещо да пишете – ново запознанство.

Числа на деня – 13, 33, 55