Дневен хороскоп - неделя, 29 октомври 2017

Хороскоп

28-10-2017, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес е особено важно да имате вяра в себе си. Бъдете уверени в своите възможности и всички прегради ще паднат пред вас. Анализа на миналите събития ще ви позволи да получите скъпоценен опит и да повишите своята ефективност.

     
 

Телец

В днешния ден може да получите обвинения. Те едва ли ще са лишени от основание. Ще имате сериозен повод да се замислите над тях, за да коригирате поведението си. Показвате прекалена чувствителност в интимните отношения.

     
 

Близнаци

Днес трудно ще се стоите на едно място. Всичко бързо ще ви омръзва, нищо за дълго няма да задържа вниманието ви. Старайте се да не бъдете толкова разхвърляни. Малко недоразумение или дума може да ви извадят от равновесие. 

     
 

Рак

Спокойствие и уединение - това не ви достига напоследък и организмът ви се стреми с всички сили да ги получи. Някои обстоятелства могат да ви накарат да се чувствате объркани. Около вас има хора, които са ви неприятни, съсредоточени само върху собствените си интереси.

     
 

Лъв

Днес ще бъдете обкръжени от топла приятелска атмосфера и в центъра на вниманието, което ще ви накара да се почувствате като богове. Промени в живота ви са възможни, както със знак плюс, така и с минус. Възможно е да загубите важна информация на компютъра си. 

     
 

Дева

Подбирайте добре компанията си днес. Емоционална нестабилност. Палитрата на вашите чувства ще бъде твърде разнообразна. Ще стигате до двете крайности – от подем в настроението до пълен спад. Ще се радвате на нещо, после ще унивате или ще се нервирате. 

     
 

Везни

Днес ще сте импулсивни и предразположени към вземане на спонтанни решения. Желанието за разнообразие и развлечения ще ви подтиква да си търсите различни занимания, които да ви носят удоволствия и забавления. Звездите ви насърчават в това. 

     
 

Скорпион

Трябва да постоянствате и целенасочено да работите за постигане на вашите желания. Възможно е върху взаимоотношенията ви да легне сянката на съмнението. Не разпитвайте много партньора си, ако не искате да бъдете лъгани.

     
 

Стрелец

Преди да предприемете нещо, проверете първо накъде духа вятъра, да не ви отнесе там, където не трябва. Магнетично ви излъчване ще работи във ваша полза и ще продължите да печелите симпатии, но не си насилвайте късмета. 

     
 

Козирог

Полезно е да се освободите от стари и ненужни вещи. Въведете ред и в своя виртуален свят – прегледайте файловете и папките си, освободете се от ненужна информация и писма. Вашето пренебрежително отношение може да доведе до вътрешно-семейни разправии. 

     
 

Водолей

Днес може да ви измъчва нисък жизнен тонус. Поради това може да приемате твърденията и оценките на другите твърде лично. Ако в живота си се освободи важна "ниша", може да възникне поток от събития, които ще допринесат за нейното запълване, но на качествено ново ниво.

     
 

Риби

Това е време на напрежение в чувствата, промяна на приоритетите и откровения, които могат да променят ситуацията както за добро, така и за лошо. Но това е добра възможност да разберете какво да очаквате за в бъдеще. Не игнорирайте сигналите, които получавате!

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Този ден не е предназначен за самота. Всеки трябва да бъде заобиколен от роднини и близки хора. Необходимо да се обърне внимание на членовете на семейството. Това са най-близките и скъпи хора, на чиято помощ и подкрепа винаги може да се разчита. От близките си хора човек черпи сили да живее.
Това е прекрасно време за нови начинания (до 14:30ч). Денят благоприятства сътрудничеството с онези хора, на които човек напълно се доверява. Не се препоръчва да се слага край на лични или работни взаимоотношения в този ден.