Дневен хороскоп - събота, 28 октомври 2017

Хороскоп

27-10-2017, 18:28

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 23 - 29 октомври 2017

 

Овен

Някои неща не ви се получават както ги искате и това започва да ви дразни. Намират се и  хора, които се опитват да ви пречат. В любовта ще ви върви, даже половинката ви може да ви удиви с някое предложение. Започнете да отделяте повече внимание и на себе си.

     
 

Телец

Очаква ви труден ден, но усилията ви няма да останат напразни. Ще успеете да постигнете това, към което се стремите, че и повече. Обаче съсредоточеността върху постигане на целите ви, става причина за проблеми в отношенията с околните.  

     
 

Близнаци

Трудно ще преминете от състояние на съзерцание към действие и това значително намалява шансовете ви за успех. Може да приемете помощ, но помнете, че рано или късно (по-скоро в най-неподходящия момент) от вас ще поискат същата услуга.

     
 

Рак

Бъдете внимателни. Този ден е пълен със съблазни. Доверявайте се само на вътрешният си глас и на жизненият си опит. Не ставайте прекалено самонадеяни и уверени в своята правота. Не правете драстична смяна на обстановката, придържайте се към обичайните си места.

     
 

Лъв

Може да се наложи да промените плановете си, за да угодите на някого. Не разпространявайте никаква информация без преди това да е добре проверена. Възможни проблеми от личен характер. Не е изключено да се създаде конфликт с партньора ви.

     
 

Дева

Това не е вашият ден. Не са изключени вътрешно-семейни войни. Ще се окажете в опозиция и ще сте принудени да правите сериозни отстъпки, за да спасите положението. Възможно е в основата на нещата да стоят финансовите разходи. 

     
 

Везни

Денят е умерено-благоприятен. Финансовата страна засега е стабилна. Прекалени разходи са малко вероятни. Това, което очаквате да се случи става много бавно, но се налага да бъдете по-търпеливи. Няма друг начин, освен да почакате. Възможно е да имате приятна изненада.

     
 

Скорпион

Подходящ ден за довършване на започната работа. Може да разчитате на добра форма. Няма да намерите лесно общ език с близките си. Техните действия или думи ще ви дразнят. До колкото можете ще се опитвате да се сдържате, но това е трудна задача за повечето от вас.

     
 

Стрелец

Каквото и да се случва в този ден, вие ще запазите оптимизма си и доброто настроение. През деня ще бъдете сред хора, желаещи и търсещи вашата компания. Ще бъдете оценени като добри събеседници и желани за приятели и съюзници.

     
 

Козирог

Денят за мнозина ще бъде уморителен. Първата половина ще посветите на организационни въпроси. Благоприятно е да организирате и за себе си и партньора си ( или някой друг по избор) романтична вечер. Погрижете се за всички подробности.

     
 

Водолей

Имате шансове да получите каквото искате, но пътят е труден и опасен. Ще се наложи да прибегнете до хитрост срещу действията на недоброжелателите си, за да се защитите. Бъдете крайно предпазливи при контактите с малко познати хора.

     
 

Риби

Ще ви се наложи да се борите с влиянието на негативните тенденции на деня. При невнимание от ваша страна са възможни загуби или излишни разходи. Не рискувайте – избягвайте двойствените ситуации.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Как действа законът за отдаването и получаването.
Всичко в този свят е тясно взаимосвързано и взаимозависимо. Животът по своята същност е постоянен взаимообмен на енергии от различен вид. Целят свят съществува благодарение на динамиката на обмена – отдаване и получаване. Хармония в живота на човека има само тогава, когато двата потока – отдаване и получаване – са уравновесени. За да получиш някаква енергия, трябва да можеш и да отдаваш. Само тогава е възможна циркулация на енергията. Задържането на някаква енергия (неотдаването й), води до нейния застой и затруднение в получаването на нови потоци от тази енергия.
Същността на Закона на обмена е такава: Отдавайки това, което самите ние искаме да получим, ние отваряме вратата за входящия поток на желаното.
Каквото отдаваш, това и получаваш. Колкото повече отдаваш, толкова повече и ще получиш. Ако искаме внимание, трябва да оказваме внимание на другите. Ако искаме позитивен живот, трябва да носим позитиви на другите. Ако искаме любов, трябва да даряваме любов на другите. Ако искаме мъдрост, трябва да способстваме за това другите да получават мъдрост (да изучават, четат, работят над себе си). Ако искаме щастие – трябва да правим другите щастливи.