Слънчев календар - събота, 28 октомври 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - събота, 28 октомври 2017

27 октомври 2017, 18:00 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

12 слънчев ден – Този ден е свързан с Луната. Посветен на женското начало, на майчинството. Ден за астрално изчистване и пробуждане на живота. В този ден господстват скрити сили. Денят е посветен на всички 360 тотема и свещени птици и животни, затова не трябва да се отнасяте зле с животните и да ги обиждате в този ден (и винаги).
Тотем – Бяла Сова – пазителка на дома, символ на интуицията, прозрението.
Препоръчва се в този ден да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител и сами не забравяйте да проявите милосърдие и душевна доброта към останалите. Не трябва никого да обиждате и не отказвайте помощ. В този ден ни се дава толкова, колкото сме заслужили. Може спокойно да се отпуснете и да се предадете на потока на събитията. Благоприятно е за изглаждане на спорове, оправяне на конфликти, за примирение. Освободете себе си от емоциите. Вслушайте се в интуицията и винаги обръщайте внимание на тъмната страна на проблемите. Добре е да обръщате повече внимание на близките си и да им оказвате помощ. В този ден на опека и защита, спомнете си за майка си, приятелите, семейството. Изпратете Рейки на някого, на планетата. Добре е също в този ден да се благослови водата и всички водоизточници. Хубаво е да се изкъпете, тъй като водата сега е благодатна и чрез нея идва божествена сила. Препоръчва се моржуване и закаляване. Към интимност трябва да се пристъпва само с цел зачатие. Денят е добър за медитация и молитва. Нахранете гладни животни и птици, дайте им и вода.
Не бива да се предавате на унинието, не бъдете твърде настойчиви. Не трябва да се напрягате. Не бъдете дълго време на улицата. Не се занимавайте активно с решението на социални въпроси. Избягвате ярката светлина. Постарайте се по-малко време да бъдете сред хората, на улицата, по-малко разговаряте. Не трябва да изпитвате раздразнение, да завиждате. Не се поддавайте на унинието. Нужно е да се освободите от комплексите за непълноценност.
Диета – Препоръчва се течна храна, каши, кисел, компот. Да се избягва месната и пикантна храна. В никакъв случай да не се яде птица – фазан, пиле и др. Може да се пие вино, но бяло. Червеното да се избягва. Също така изключете орехи, мед и друга трудно смилаема храна. Да се веселите може само в тесен семеен кръг.
Облекло -  Добре е да се носят размити тонове. Използвайте синьо в комбинация със сребристо. Да се избягва жълто и оранжево. Носете лунен камък, селенит.
Знамения – По поведението на животните в този ден се съди как се отнасят хората към вас. Да ви излае куче – носи неприятности. Ако попаднете случайно под дъжд и ви намокри – това е на щастие и успех. Ако намерите парченце от огледало – разрешаване на заплетена ситуация. Да намерите малко монета с герба нагоре – знак за успешно решение на проблемите. Ако видите перо – знак за блага вест или ще срещнете стар познат.
Сънища – Добре е да видите в съня си животни и птици. Да плувате във вода – освобождение от болести. Да се премените с нови дрехи – към богатство и укрепване на семейството. Ако летите насън – придобиване на нови сили и приятели.
Числа на деня – 32, 71

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп