Валежите приключват днес - bulgaria.utre.bg

Валежите приключват днес

26 октомври 2017, 07:58 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    pixabay

През деня времето чувствително ще се подобри

Валежите в цялата страна спряха, днес ни очакват слънчеви часове. На територията на България днес ще има слаб вятър от запад, северозапад.

Сутрешните температури ще продължават да бъдат ниски. Тази сутрин термометрите ще показват от 2 до 7 градуса. Очаква се най-ниските сутрешни температури да бъдат в централните части на Южна България.

През деня времето чувствително ще се подобри. Максималните температури за страната варират от 15 до 19 градуса. Очаква се в София термометрите да показват около 15 градуса, а в Сливен, Велико Търново и Добрич - около 16 градуса. Най-топло ще бъде във Видин, Благоевград и Пловдив, където се очакват температури около 18-19 градуса.

В планинските райони на страната ще има променлива облачност, придружена със силен вятър. Очаква се в Рила температурите да достигнат до 12 градуса, а в Пирин - до 16 градуса.

Синоптиците прогнозират по-високи стойности и утре. През уикенда обаче се очакват нови превалявания с максимални дневни температури между 8 и 14 градуса.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета