Дневен хороскоп - четвъртък, 26 октомври 2017

 

Овен

През днешният ден не бива да бързате.  Търпение и въздържание са необходими. Емоциите трябва да бъдат овладяни, докато се разтикат негативните тенденции около вас. Пазете се от травми!

     
 

Телец

Повишава се вашата жизнена енергия. Доброто самочувствие ще ви помогне в общуването и в работата. Съмненията на другите няма да ви разколебаят за това, което сте намислили. 

     
 

Близнаци

Успехи ви очакват в интелектуалната и творческата дейност, ще бъдете вдъхновени от нови идеи. Трезвата оценка на действителността и собствените възможности ще ви помогнат да постигнете желаното.

     
 

Рак

Денят може да ви поднесе двойствени ситуации, в които трябва да проявите повече такт и задръжки. Внимание и предпазливост в професионалната сфера. Може да срещнете трудности с началството.

     
 

Лъв

Могат да се появят неочаквани и добри възможности, които биха могли да подобрят положението ви. Разбира се трябва да се възползвате от тях, но с необходимата предпазливост. Не се предоверявайте на всеки.

     
 

Дева

Много добър ден за работа, в който ще можете да се справите с трудните дела. Времето е подходящо за решение на финансови въпроси. Не е изключено да ви дойдат парични приходи от някъде. Възможни проблеми в личен план. 

     
 

Везни

Денят ще е благоприятен за вас и за личните ви контакти, но лесно може да допуснете грешки поради слаба концентрация. Ще срещнете някои трудности. Възможно е да ви попречат с нещо или да има задръжки относно добрите ви намерения.

     
 

Скорпион

Днешното влияние е благоприятно за реализиране на някои ваши проекти. Ще покажете добри организаторски способности. Тенденции към повишаване на жизненият ви потенциал, личното обаяние и сексуалността.

     
 

Стрелец

Денят не е лош. Малко ще ви подразни това, че събитията се развиват бавно, но ще успеете да се приспособите към този ритъм. Важно е да бъдете търпеливи и въздържани. Може да обсъждате всякакви сложни въпроси, които ви вълнуват.

     
 

Козирог

Днес ще имате повече физическа и умствена активност. Нараства желанието ви за нововъведения. На повечето от вас ще им се наложи да помагат за нещо на околните. Положителните резултати, които ще получите, ще откупят с лихва вложените усилия.

     
 

Водолей

Днес творческият ви потенциал ще бъде на нужната висота. Енергия и сила изобщо няма да ви липсват. Ще разкрият пред повечето от вас широки възможности. Възползвайте се от предоставените шансове.

     
 

Риби

В днешният ден ще се наложи да положите повече усилия, отколкото друг път. Възможно е да хвърлите много труд за незначителни резултати. Чувствата ви са искрени и дълбоки, но се чувствате неразбрани от другите.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Денят е свързан с разкриване на тайните, получаване на съкровени знания, познание на тайния смисъл на нещата. Натрупаната енергия днес се трансформира. Човек усеща, че се изменя. Максимално обективно оценявайте собствените си действия, постижения и мисли. Критично се отнасяйте към изминатия път. Денят предразполага още към уединение. Не бъдете многословни, по-малко говорете, повече действайте. Следете за своите емоции и ги контролирайте.