Слънчев календар - сряда, 25 октомври 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - сряда, 25 октомври 2017

24 октомври 2017, 18:49 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

9 слънчев ден – Ден на Небесния Огън. Свързан със сиянието и разкриване на творческият потенциал.

Тотем на деня – Лъв, мощен, величествен, но скромен.

Ако имате подем на силите днес, това е много добре. Препоръчва се в дома да се държи непрекъснато запален огън. Добре е да развивате своята енергия: идете в храм, използвайте религиозни обреди, физически практики, започване на 21 дневен цикъл на Рейки. Добре е да се изгори или изхвърли всичко старо и ненужно, лечение с огън и благовонен дим, обиколете всички ъгли на къщата със запалена свещ. Полезно е да се ходи пеша. Време за пост. Може да започне цикъл от упражнения за укрепване на тялото.

Покупки – само най-необходимото, това, което ще ви трябва скоро. Дългосрочни покупки – в никакъв случай.

Не бива много да се спи, нито да се дреме, по-малко да се яде. Колкото по-бодри сте, толкова по-добре. Противопоказни са безделието и авантюрите. Не прехвърляйте своите проблеми на други хора.

Диета - Храна е по-добре да не се приготвя, а да се яде от предния ден, нищо да не се пече и запича. Алкохол може да пийнете, само колкото да повишите температурата на тялото, иначе не се препоръчва, особено в горещото време.

Облекло - Може да носите нещо блестящо. Подходящи са жълто, тъмно-червено и кафяво. Избягвайте студените тонове.

Знамения – Ако усетите силния порив на вятъра – нови запознанства или знак за богатство.

Ако ви хвърли в огън, ушите ви горят или ви се появи сухота в устата – знак за укрепване на силите и здравето. Но ако мръзнете и не можете да се сгреете, приемете го като знак за наближаващо заболяване, депресия, упадък на силите. От вас се е отвърнал Ангела-Хранител.

Сънища – Добре е, ако нищо не сънувате или забравите за съня си. Счита се, че в този ден трябва повече да бодърствате, отколкото да спите.

Числа на деня – 9, 27, 68, 81Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп