Дневен хороскоп - сряда, 25 октомври 2017

Хороскоп

24-10-2017, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Разчитайте не толкова на късмета си, колкото на собствените си сили и ще успеете много да постигнете в този ден. Някои планове трябва да се коригират, почивката и удоволствията временно да се поотложат.

     
 

Телец

Ще се намери кой и за какво да ви изнерви, ще ви се наложи да преживеете няколко неприятни минути, но това съвсем няма да направи денят ви неудачен. Звездите ще ви помогнат да съхраните спокойствието си и здравия си разум. 

     
 

Близнаци

Необходимо е да свършите много неща днес, така че на лесен ден не разчитайте. Най-упоритите и най-трудолюбивите имат шанс да реализират отдавнашна свое желание. Днес ще покажете невероятен дар слово.

     
 

Рак

Старайте се да не попадате в полезрението на ръководството, а да се занимавате тихо и кротко с обичайните си дела. Общуването с колеги изисква повишено внимание: възможно е вашите думи или постъпки да бъдат неразбрани и неправилно изтълкувани. 

     
 

Лъв

Денят вероятно ще е изморителен, защото ще се наложи да положите доста усилия. Няма време за отпускане, бъдете нащрек, тъй като ситуацията бързо се променя. Емоционалният фон е нестабилен. 

     
 

Дева

Денят ще се отличава с невероятна ползотворност, затова не губете времето си. Не се страхувайте да експериментирате. Търсете сътрудничество с нови хора. Въздържайте се да критикувате, дори да ви се струва справедливо и обосновано. 

     
 

Везни

Денят може да не е лек. Необходимо е да вземете някакво решение, а време за размисъл нямате достатъчно. Информацията, на която може да разчитате е оскъдна. Ще се проявите блестящо в ролята на отлични слушатели и като чудесни съветници. 

     
 

Скорпион

Днешният ден в никакъв случай не е многообещаващ. Не се чувствате в добра форма. Трудно ще ви се удава да се справяте с делата си. Ще ви липсва обичайната лекота, с която го правите. Вниманието ви основно ще бъде насочено към решаване на финансовите въпроси.

     
 

Стрелец

Ново стечение на обстоятелствата може да ви изненада и да ви постави временно в позиция шах. По-късно обаче ще успеете да се съвземете и да се приспособите към новите условия, търсейки възможност за справяне със ситуацията.

     
 

Козирог

Днес бихте могли да постигнете много, ако положите повече усилия, вместо да се скатавате. Липсва ви обаче трудово вдъхновение и това ви затруднява. Все пак не сте от тези дето лесно се дават. По-лесно ще е да се придържате към съставения вече план. 

     
 

Водолей

Днес ярко ще изразите вашата индивидуалност, което ще засили  интересът към вас. Емоциите вече са по-спокойни, успявате да постигнете вътрешно равновесие и ще можете да се заемете спокойно с работните или личните си дела. 

     
 

Риби

Денят би могъл да се нарече добър, но ще преживеете все пак известни грижи и вълнения. Проявете максимум бдителност, слушайте повече, говорете по-малко. Така ще научите нещо важно и полезно. Пазете се от настинки.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Ставайте няколко минути по-рано отколкото трябва. Спрете за малко пред огледалото и репетирайте усмивка. Настройте се позитивно за предстоящия ден. Сутрин, обед и вечер по една лъжица майната му на всичко.
Гарнирайте деня си с порция хумор! Смейте се за хубост, здраве и дълъг живот. Една минута смях е равна на 45 минути разтоварваща гимнастика или един час почивка.
Не се скъпете на усмивки! Гледайте по-весело! Общувайте с усмивка! Смейте се за здраве! Смейте се до премаляване! Наслаждавайте се на живота на пук на всичко! Подарете на хората до вас една 24 каратова усмивка сега!