Дневен хороскоп - вторник, 24 октомври 2017

Хороскоп

23-10-2017, 18:38

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес могат да се появят някои  препятствия в делата ви, в следствие на минали грешки, но едновременно с това ще получите и шанс да оправите всичко навреме. Интелектуалната работа няма да бъде с практическа насоченост.

     
 

Телец

Ако се съсредоточите по-добре върху работата си, ще постигнете забележителни резултати. Обезателно поддържайте връзка с близките ви хора през днешния ден. Благоприятно е за романтични отношения и срещи.

     
 

Близнаци

Днес разумът ще властва над чувствата ви. Подходящо време за предприемане на тайни мероприятия. Вашите действия ще постигнат добър резултат, само в случай, че не причиняват вреда на никого.

     
 

Рак

Ако ходът на събитията остане спокоен, то бихте могли да се радвате на постигнат успех в действията си.  Постарайте се да се справите с бушуващите вътре във вас емоции и  раздразнението, което натрупвате.

     
 

Лъв

Трудно бихте се почувствате свободни и независими през днешния ден. По-скоро ще бъдете поставени пред необходимостта да изпълнявате някои задължения и отговорности без особено желание от ваша страна. 

     
 

Дева

Днешният ден не би могъл да се нарече много продуктивен. Около средата на деня е възможно да ви бъде доста напрегнато. Повишава се вероятността от възникване на различни ограничения, препятствия, трудности.

     
 

Везни

Парите и вие днес сте две напълно несъвместими неща. Способни сте с главоломна бързина да стопите паричните си запаси. Ще ви терзаят мисли, че вършите нещо неоправдано, но да се спрете навреме ще се окаже доста трудно. По-добре избягвайте магазините.

     
 

Скорпион

При някои от вас ще се появят отлични идеи, свързани с нови дългосрочни проекти. Би могло да се очакват днес приятни събития. Проблемите няма да са толкова сложни, колкото изглеждат на пръв поглед. 

     
 

Стрелец

Денят подхожда за делови срещи, а преговорите ще бъдат успешни. Аналогични тенденции се забелязват и в личния живот. Ще получите от някого специално внимание. Хрумванията ви ще предизвикат интерес.

     
 

Козирог

Днес вашите действия ще са смели, решителни и ефективни. Подходът ви за решаване на настоящите проблеми, ще се окаже твърде ефективен. Хора със средностатистически ум няма да могат да ви разберат. 

     
 

Водолей

Денят е добър, но жизнените ви сили са леко занижени, затова не е изключено да се почувствате претоварени и преуморени. А също ще изпитвате повишена чувствителност към негативните влияния.

     
 

Риби

Добре ще си прекарате деня. Ще успеете да се настроите да използвате всички обстоятелства в своя полза. Днес вие ще определяте какви ще са отношенията ви с околните. Ако вие сте раздразнителни и те ще се сърдят, ако вие сте весели и те ще се усмихват.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

В живота има добри и лоши моменти. Изтърпете лошите и се радвайте на добрите. Позволете другите да научат собствените си уроци и не се превръщайте в техни съдници. Най-голямата грешка е да се опитваш да поправяш грешката на друг. Създайте умението да възприемате положително света. Настройте мислите си положително, гледайте на живота само позитивно. Превърнете доброто мислене в навик и мисленето ви ще стане още по-добро, животът ви също. Да станеш добър мислител е дисциплина. Бъдете дисциплинирани. Промяната на вътрешната нагласа, променя и поведението. Промени своето виждане и ще промениш света!