Борисов: Да работим така, че хората да не идват в „Пирогов“ - bulgaria.utre.bg

Борисов: Да работим така, че хората да не идват в „Пирогов“

23 октомври 2017, 12:32 | Мила Иванова
  • Снимка:
    facebook

Министър-председателят Бойко Борисов откри ремонтираната Клиника по детска хирургия и Спешното приемно отделение за деца на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов”

„Да работим така, че хората да не идват тук в „Пирогов“, а ако се наложи, да излизат живи и здрави. Това каза министър-председателят Бойко Борисов по време на откриването на ремонтираната Клиника по детска хирургия и Спешното приемно отделение за деца на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов”.
„Благодаря на всички, които са отделили средства. Няма значение кой колко е дал, важното е да е от сърце. От както е построено, не е ремонтирано“, отбеляза Борисов. „Тук е мястото, където идват най-тревожните хора. Няма по-лошо от това нещо да се случи с детето си. Всички сме минавали от тук по една или друга причина. И за това е важно поне с обстановката, а вече и с апаратурата, и с квалификацията, които имат докторите и сестрите, хората да бъдат просто по-спокойни. Защото, когато и средата е лоша, и ти се е случило нещастие на детето, ти е виновен целият свят. А ние си бяхме виновни, защото, от както е построен „Пирогов“, тези клиники не са пипани“, коментира още премиерът.
„Желая да нямате клиенти, да стоите без работа. Така че да работим да не идват тук. А ако се наложи, да си излизат живи, здрави и щастливи“, обърна се Борисов към лекарите.


Присъствах на откриването на ремонтираната Клиника по детска хирургия и Спешното приемно отделение за деца на ”Пирогов”....

Публикувахте от Boyko Borissov в 23 октомври 2017 г.


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика