Слънчев календар - неделя, 22 октомври 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - неделя, 22 октомври 2017

21 октомври 2017, 18:28 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

6 слънчев ден – Ден на хармонията и изцелението, на „мъртвата вода”

Осъзнаване на вътрешната вяра, способността да се възстанови изгубената цялостност, време за победа над комплексите.

Тотем на деня – Синята сойка, Жерава, символи на откровение и посвещение.

В този ден трябва да намерите пътя към сърцето на друг човек, денят е посветен на любовта. Препоръчва се установяване и подпомагане на други хора, установяване на родствените връзки, работа с генеалогичното дърво. Добре е да се установяват връзки между хората, да си помагат един на друг. Старайте се да направите нещо приятно за другите хора, изричането на комплименти е най-малкото, което можете да сторите. Да не се ругае, да не се изричат грозни думи и да не се повишава глас. Обезателно отделете време на своите деца. Който не си поговори с дете в този ден, целия месец няма да намери щастие. Подарете им нещо. Необходимо е да действате според емоциите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите. Не бива да се напрягате сега. Препоръчва се повече релакс и почивка. Нужно е да се отпуснете и да търсите компанията на хора близки на вас по дух. Но да не се пиянства и буйства. Самотата е противопоказна днес. Бъдете човек, градете връзки! На жена в този ден не се отказва, ако се помоли. Желанието на жените днес е закон!

Ден за лечителство, приготвяне на лекарства, укрепване на здравето, работа над физическото тяло. Ден за очистване и преображение. Направете очистителни процедури и умиване с хладка вода. Да не се осквернява водата, тя е знак за живот. Допринася за развитието на разумния човек във всичките му форми. Добре е да се медитира върху вода, да се гледа в нея. Особено значение се отделяло в древността на измиването. Три пъти се обливали с хладна вода – нито гореща нито студена. Денят е добър за приемане на гости и сексуални контакти.

Диета - Да се пият повече течности. Хубаво е да пиете билкови чайове, отвари.

Облекло -  Придържайте се към сребристо-сините тонове. Да се избягва носенето на ярки цветове, зелено, червено и черно.

Знамения – В древността са гадаели по птиците. Ако над вас пеят птици – това е щастлив знак. Ако летят на запад или на юг е лошо знамение. Ако летят на север или на изток е добър знак.

Ако случайно попаднете под дъжда – освобождение от всякакви болести.

Счупена посуда – лош знак.

Ако срещнете някой с празна чанта -  неприятности.

Сънища – да сънувате бистра вода – знак за чист живот. Мътна вода- болести.

Числа на деня – 6, 9, 20, 51Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп