Дневен хороскоп - събота, 21 октомври 2017

Хороскоп

20-10-2017, 18:12

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Вие сте напълно потопени в романтичната си нагласа, но не трябва да губите и чувството си за реалност. Вероятно ще оставите делата на самотек днес. Ще трябва да се справяте с претенции отправени към вас.

     
 

Телец

Днес към вашата личност и действията ви ще има завишен интерес от страна на околните. Ще съумеете да поддържате хармонични отношения в семейството. Не давайте безпочвени обещания на никого.

     
 

Близнаци

Бъдете  внимателни при завързването на новите си контакти.  Правилно избраните хора сега могат да ви помогнат да прогресирате в бъдеще. Не се захващайте с нищо, което ви натоварва.

     
 

Рак

Денят ще премине спокойно, почти безгрижно. В компания ще проявите интелект и чувство за хумор. Не приемайте днес окончателни решения, защото е твърде рано за тях. Все още не знаете всички детайли.

     
 

Лъв

Днес постъпките и делата ви ще носят алтруистичен характер. Вечерта ще ви споходи чувство за удовлетворение от добре свършената работа. Прекарайте я в компанията на добри приятели.

     
 

Дева

Днес могат да възникнат проблеми от несъгласуваност между вашите действия и намеренията на близките ви хора. Възможно е още да възникнат неприятности с вашата интимност.

     
 

Везни

Съществува риска да се преуморите от работа през днешният ден. Бъдете умерени в натоварването и не издевателствайте над себе си! Не бива да предприемате необмислени решения!

     
 

Скорпион

Днес трябва да бъдете по-спокойни и уравновесени от обикновено. Взривоопасните емоции ще имат твърде силен резонанс. Благоприятен ден за влюбените, както и за по-сериозни проекти.

     
 

Стрелец

Днес ще се радвате на висок жизнен потенциал. В семейството има опасност да се създаде конфликт. Бъдете изключително внимателни. Тези, които работят с пари да бъдат особенно предпазливи.

     
 

Козирог

Делата ви вече са потръгнали към добро развитие . Добър момент за среща с приятели и хора, които обичате. Ако съумеете да разпределите правилно времето си, ще можете да намерите време и за удоволствие.

     
 

Водолей

Днес сте съвсем непредсказуеми, но това донякъде е част от вашето очарование. Някои ви намират за спонтанни и интересни. Партньорът ви обаче не е на същото мнение и му е трудно да се примири с някои неща в отношенията ви.

     
 

Риби

Палитрата на вашите взаимоотношения и чувства ще бъде разнообразна. Следвайте собствената си интуиция днес. Тишина и спокойствие - ето какво не ви достига, а организмът ви се стреми с всички сили към тях.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Денят може да стане повратен момент на съдбата. Човек получава шанса да преодолее привидно най-трудните препятствия. Затова трябва да ценим всеки момент на този ден. Натрупаната енергия търси изход и следва да бъде насочена към постигането на добри цели.
Бъдете щедри и добри! Не забравяйте, че всичко добро и хубаво в този ден със сигурност ще се върне.
Днес е особено важно да сте настроени се позитивно, така че събитията от живота ви да могат да получат  в близко бъдеще добро развитие.