Стамен Белчев:ЦСКА е подготвен добре за мача с Левски

В дербитата е най-важно да бъдем спокойни и хладнокръвни

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред "CSKA.BG" за предстоящия сблъсък с Левски, който е утре от 16:00 часа.

"Очакванията ми са за добра игра и положенията, които този път имаме, да ги реализираме, да има концентрация от хората в по-предна позиция. И надявам се след мача да се поздравим със заслужена победа.

Мисля, че отборът е подготвен добре, готови сме да играем дълбоко в полето на противника, както и да се защитаваме. Запознахме се със слабите и силните страни на противника. Така че очаквам да излезем максимално мотивирани,  да покажем отборен дух и да има добър резултат след мача за нас."

"В дербитата е най-важно да бъдем спокойни и хладнокръвни. Трябва да знаем нашите силни страни, за да накараме отбора на противника да се съобрази с нас и да ги подчиним", заяви Белчев.  

"Трябва ние да направим така, че Левски да се съобразява с нас.

Мисля, че играта беше на добро ниво в последните 2 мача, особено последния срещу Пирин. Да, липсва ни резултат, но мисля, че футболистите на ЦСКА знаят какъв мач ни предстои, мач, който остава трайно за по-дълго време от обикновените, но съм сигурен, че утре ще покажем още по-добро лице и ще победим.

Проблемите пред отбора са Енрике, който е с тежка контузия, Чорбаджийски, въпреки че тренира с отбора", добави наставникът.   

Стамен Белчев заяви още, че се надява както "червените" фенове да доминират на трибуните, така и играчите да го направят на терена.