Слънчев календар - петък, 20 октомври 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - петък, 20 октомври 2017

19 октомври 2017, 18:27 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

4 слънчев ден – Ден на Небесният войн (Архангел Михаил, Георги Победоносец), на астралното войнство, създаващо нашата защита

 

Тотем на деня е Снежният Барс, символ на безстрашие, решителност и благородство.

Денят се счита за тежък и напрегнат. Препоръчва се започването на нови дела, занимания с физически практики. Време за изпълнение на дълга. Ден на активните занимания и на риска. Може да рискувате сега. Благоприятно е за спортни съревнования и за занимания с бойни изкуства. Подходящо е за купуване на полускъпоценни камъни.

Ден на споровете – може да доказвате до край своята правота. Ден на войните и ден на милосърдието и за защита на слабите и беззащитните. Трябва да се застъпвате за тези, които са бити и унижени. Може да отидете в болница или старчески дом и да помагате на болните и възрастните хора, както на близки и познати. Добре е да се носят метални изделия и полускъпоценни камъни – те служат за защита.

Не бива да бъдете пасивни и да очаквате щастливият случай. Не се потапяйте в унинието, не се поддавайте на емоциите и гнева. Не завършвайте започнати дела. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Избягвайте да пишете писма в този ден, както и да се занимават с хазартни игри.

Диета - Не се препоръчва да се яде месна храна. Да се пият повече течности. Храната да бъде пикантна, а алкохола е нежелателен.

Облекло – Придържайте се към розовото и червеното. Избягвайте зеленото. 

Знамения – Да намерите метални предмети, означава, че враговете ви скоро ще бъдат победени.

Ако се порежете в този ден – ще се освободите от всичко излишно.

Ако счупите чиния и тя се разпръсне на много малки парчета, не се притеснявайте. Това е знак, че ще минете през изпитания, от които ще излезете с чест.

Да се намокрите под дъжда – разобличаване на вашите тайни.

Лош знак е насрещен вятър.

Сънища – Добре е да имате динамичен сън и вие да бъдете активни.Да се видите с къса коса или че се подстригвате, означава, че скоро ще се избавите от това, което ви спира. Зелена трева и изобщо всякаква зеленина – тъга, неудачност. Вода – клюки. Лошо е да се видите в огледало.

Числа – 15, 39, 46Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп