Дневен хороскоп - петък, 20 октомври 2017

Хороскоп

19-10-2017, 18:29

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днешният ден предразполага към спонтанни решения и действия, затова бъдете внимателни във всичко. Проблеми от личен характер няма да възникнат, ако вие можете да минете без излишни обяснения, упреци и ултиматуми.

     
 

Телец

Трудно ще ви е да се съсредоточите през днешния ден, но ще се налага да го правите. Излишната енергия насочете в по-конструктивното русло. Твърде вероятно е да изпаднете в сериозни  финансови затруднения. 

     
 

Близнаци

Днес няма да сте в добра енергийна форма и ще ви липсва вътрешно равновесие. Не трябва да вземате сериозни решения, а просто да се оставите по течението. В къщи не е изключено да назрее конфликтна ситуация.

     
 

Рак

Много от това, което казвате днес може да бъде използвано после срещу вас, затова бъдете по-въздържани в изказванията си, особено в компанията на хора, които не ви вдъхват доверие.

     
 

Лъв

Денят все още  не е благоприятен за активни действия, но ако ви се налага да действате, то по-добре обмисляйте нещата. Важно е всичко да правите точно навреме. Постарайте се да се освободите от излишните ангажименти и да изкарате спокойно вечерта.

     
 

Дева

Неприятностите в този ден могат да дойдат от неразбирателство в трудовите среди. Особено трудно ще е с тези, които не са наясно с тънкостите. Възможно е да се създадат интриги, избиване на комплекси, скрояване на някой номер от страна на другите.

     
 

Везни

Днес не трябва да подхождате твърде сериозно към нещата. Опитайте да приемате всичко с чувство за хумор и лекота. Ограничете се по отношение на финансовите разходи. Щедростта ви може да ви създаде проблеми.

     
 

Скорпион

Денят ще е сложен като цяло, но въпреки  това може да завърши с успех. Бъдете готови за някои изпитания. Трудности и препятствия ще срещнете там, където най-малко очаквате. В личните отношения не всичко ще протича гладко.

     
 

Стрелец

По начало днес ще имате нисък жизнен тонус, но внезапен заряд от енергия ще получавате точно, когато имате нужда от нея. Рейтингът на вашата популярност може да се вдигне неимоверно. 

     
 

Козирог

Късметът днес ще е една променлива величина. Трябва само да постоянствате и целенасочено да се трудите за вашите желания. Възможно е взаимоотношенията ви да бъдат засегнати от лъжата.

     
 

Водолей

В интимен план ще сте прекалено чувствителни днес. Ако някой в нещо ви обвинява, значи имате сериозен повод да се замислите над това. Особено, ако обвиненията не са лишени от основание. 

     
 

Риби

Дайте спокоен тон на днешния ден. Мобилизирайте силите си и насочете усилията си там, където ще има най-съществена полза. Избягвайте да влизате в излишни пререкания. Поставете се над всички дреболии.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Необходимо е днес да сте сдържани и да се полагат усилия да се потиска гняв, омраза, всякакви чувства с негативно оцветяване. Добрите дела ще се върнат стократно. "Ръката на дарителя няма да оскъднее" - това е мотото на този ден. Прегледайте гардероба си, със сигурност има неща, които вече няма да носите. Сега е най-подходящото време за подаряване на хора в нужда. А подаръците, които правите, ще ви донесат голяма радост. Можете да си купите нещо за себе си. В останалите случаи сведете до минимум общуването с другите хора. От най-малкият повод може да пламне искра, която така да се разрасне, че да се превърне в пожар.