Зам.-министър Попов: Завел съм дело срещу един от хората, писали против мен - bulgaria.utre.bg

Зам.-министър Попов: Завел съм дело срещу един от хората, писали против мен

19 октомври 2017, 09:02 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    nova.bg/ кадър

В момента обаче сме засегнали много интереси. Спряхме изключително голяма корупция

От БСП обвиниха зам.-министъра на транспорта Ангел Попов в изнудване на превозвачи. Това се случвало в периода 2012-20014 г. в качеството му на председател на браншова организация. Той събирал пари от колегите си с цел уреждане на разрешителни за превоз на товари. От прокуратурата заявиха, че ще направят проверка. „Това е претоплена гозба. Преди пет месеца част от бранша, който в момента претопля манджата, пак повдигана този въпрос. Бяха ми извършени много сериозни проверки. Завел съм дело срещу един от хората, които е писал против мен. Сега ще заведа още две дела, включително срещу депутата Георги Свиленски”, заяви в ефира на Нова Телевизия Ангел Попов.

„Не съм член на нито една партийна група, която се намира в момента в Народното събрание. От квотата на НФСБ съм, но не съм неин член. По никакъв начин няма да разреша да се петни името ми и ще го докажа. Парите, които ще спечеля от делата, ще даря за пострадали от катастрофи”, каза още зам.-министърът.

Той допълни, че не знае с каква цел е оклеветен и заяви, че няма конфликти с никого. „В момента обаче сме засегнали много интереси. Спряхме изключително голяма корупция. Имаше промени на ниво директори, включително подадени документи в прокуратурата. Има много засегнати лица”, поясни Ангел Попов.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета