Дневен хороскоп - четвъртък, 19 октомври 2017

Хороскоп

18-10-2017, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Всички не може да са късметлии, но мнозина ще бъдат облагодетелствани в нещо. Повечето от вас ще бъдат в точното време на точното място. Втората половина на деня ще бъде по-хармонична и продуктивна.

     
 

Телец

Денят изисква от вас да бъдете практични, рационални и педантични в работата си. Обаче не придиряйте за действията на другите повече, отколкото би трябвало и не търсете грешки там, където ги няма. 

     
 

Близнаци

Денят не е особено благоприятен. В равновесие сте, но сте загубили някъде по пътя си своето вдъхновение. Нуждаете се от стимулация на мозъчната дейност, но избягвайте да използвате големи количества кафета и силни чайове като заместители. 

     
 

Рак

През днешния ден отношенията с околните няма да са особено стабилни. Възможно е да изживеете както приятни моменти, така и някои разочарования. Промените около вас съпътстват и промените в душата ви.

     
 

Лъв

Днес трудно ще постигнете успех в какво и да е, въпреки вашата предприемчивост и активност. За своите цели ще  решите да се възползвате от недостатъците и слабостите на околните, но без да прекалявате. 

     
 

Дева

В този момент сте съсредоточени единствено в себе си. На ход са аналитичните ви способности. Набиват ви се в очи всички детайли, които досега сте пропускали. Не съдете строго себе си. Постепенно през деня ще постигнете вътрешно равновесие. 

     
 

Везни

Днес ще трябва да полагате повече усилия навсякъде и почти във всичко. Умело се приспособявайте към настоящите обстоятелства и не им се съпротивлявайте. Промените, които обмисляте, засега ще трябва да почакат.

     
 

Скорпион

Възможно е да се почувствате леко объркани в любовните си отношения. Вашата привързаност към партньора ви може да се окаже повече разрушителна, отколкото градивна. Оставете му повече пространство и не го задушавайте с обичта си.

     
 

Стрелец

Развоя на събитията до известна степен ще зависи от вашите мотиви и подбуди. Вътрешното ви самосъзнанието сега има освобождаващо и разширяващо въздействие. Това може да доведе до интересни резултати. 

     
 

Козирог

Днес съумеете ли да налучкате правилният подход към нещата, ще постигнете задоволителни резултати. Инвестирайте вашата практичност, предприемчивост и организаторските си качества в нещо наистина полезно.

     
 

Водолей

Мнозина  ще се интересуват от получаване на нови знания и достигане до сърцевината на нещата. Увеличават се и творческите ви способности. Следвайте собствената си устременост и вътрешния подтик. 

     
 

Риби

Много трябва да се трудите в днешния ви ден. Подходящо време както за умствена, така и за физическа работа. Не се изключва при вас да има щастливо стечение на обстоятелствата, въпреки неблагоприятните вибрации.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Днешният ден е опасен. Ден на илюзиите. Хубаво е да гори свещ. Помещенията може да окадите с тамян или други подходящи билки и треви, които изчистват лошата енергия. Заболяванията днес са тежки и опасни.
Ако в този ден се появи някакво болезнено усещане, но не се е повишила температурата на тялото ви, значи че сте заболели в резултат на отсъствие на вътрешният ви Огън. В дадения момент вашата енергетика е силно нарушена.
Ако заболяването се съпровожда с повишение на температурата, значи в организма ви присъства силата на Огъня, за да се бори с болестта. Колкото е по-висока температурата, толкова по-добре за организма.
При всякакви заболявания и неразположения днес, се постарайте да повишите температурата на тялото си като изпиете горещ чай, сложите топла грейка на болното място, напарите краката си или полежите във вана с гореща вода.