Бешикташ гледа смело към осминафиналите на ШЛ

Спорт

18-10-2017, 12:08

Снимка:

btv

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бешикташ следи Мисиджан

Коутиньо се укроти в Ливърпул

Групата на Ливърпул, Севиля и Спартак Москва е много завързана

Бешикташ гледа смело към осминафиналите на Шампионската лига. Тимът от Истанбул спечели трета поредна победа в своята група. При това като гост на Монако с 3:1.


И във френската Лига 1 и в ШЛ си личи,че монегаските не могат да се справят с липсата на основни играчи, които напуснаха отбора през лятото. Леонардо Жардим очевидно не е магьосник и тимът му и той изпитват затруднения докато стабилизират сегашния състав.

В останалите три кръга Лайцпциг и Порто ще водят битка за второто място. Германците имат 4 точки,а Порто е с 3. Трябва да стане чудо Монако, който има една точка, да продължи дори като трети в елиминациите на Лига Европа. Но футболът е непредсказуем и току виж, при три победи, Монако спечели с 10 точки второто място в групата. Но затова трябва да стане голяма въртележка с другите два тима Лайпциг и Порто.


Реал и Тотнъм направиха 1:1 на "Бернабеу". Ремито бе спасено от двамата вратари Уго Льорис на "шпорите" и Кейлор Навас на "белия балет". Двата отбора са с по седем точки и отново мач помежду им в Лондон. Борусия Дортмунд измъкна едва точка от Апоел като гост в Никозия и май ще трябва да води битка за третото място за участие в Лига Европа. Най-вероятно Тотнъм и Реал ще направят стратегическо реми в английската столица и с по 8 токи почти сигурно ще се класират на първите две места. Даже Спърс има шанс за първото място.


Много е завързана ситуацията в групата където са Ливърпул, Севиля и Спартак Москва. Особено след като отборът на Ивелин Попов разби испанците с 5:1. В момента Ливърпул и Спартак Москва имат по 5 точки,а Севиля е с 4. Но испанския тим има две важни домакинства със Спартак и Ливърпул и гостува на Марибор.
Очертават се много интересни мачове.