Дневен хороскоп - сряда, 18 октомври 2017

 

Овен

Днес е благоприятно за активните, но добре обмислени ходове. Активизирате се на подсъзнателно равнище. Ще намерите оптимални решения на проблемите си. Много е важно всичко да правите точно навреме.

     
 

Телец

Не отхвърляйте с лека ръка идеите и мнението на други хора. Сътрудничеството с тях ще ви е от полза. Проявявайте повече уважение и внимание към противоположния пол и ще се радвате на добри успехи.

     
 

Близнаци

Днешният ден ще ви се предостави повод да проявите най-добрите си душевни качества. Трезвата оценка на действителността  и собствените възможности ще ви помогнат да постигнете желаното.

     
 

Рак

Днес няма предпоставки за неприятности. Дори ще премине в благоприятен аспект. В личния живот ще намерите успокоение и радост. Събитията и хората ще се пречупват през калейдоскопа на вашето възприятие.

     
 

Лъв

Днес се постарайте да не изпуснете и за миг множеството дребни детайли, от които зависят големите неща. Промяната на тактиката ви ще се отрази доста по-благотворно върху делата ви. Не пренебрегвайте съветите на другите. В тях има доста резон.

     
 

Дева

Днес е благоприятен ден за общуване, който предвещава успех в любовта. Здравето е добро, ако изключим, че сте малко повече изнервени. Ще се наложи да промените маниера си на поведение, за да успеете в нещо.

     
 

Везни

Приятелски настроени сте към останалите хора и доста възприемчиви към техните проблеми и чувства. Чрез общуването си днес ще изразите успешно вашите идеи, интереси и мнения.

     
 

Скорпион

Проявете малко такт и деликатност. Пипайте с кадифени ръкавици. Някои хора ще бъдат поставени пред свършен факт и това ще ограничи техните възможности за действие. С това може да си спечелите тяхната неприязън.

     
 

Стрелец

В личен план нещата са относително спокойни. Поддръжката от близък човек ще ви насърчи да не се отказвате от плановете си. Ще трябва да се погрижите за множество дреболии. На път е да се осъществи едно ваше желание.

     
 

Козирог

Доброто настроение и жизнения тонус ще ви обезпечат днес с положителни резултати в сферата на професионалната дейност. С този ден е свързана работата с мисловните образи и умствените енергии.

     
 

Водолей

Предстоят за повечето от вас множество срещи носещи обновление и нова информация. Ще имате възможност да съберете нов опит. Ще ви се наложи да окажете помощ и на близките си.

     
 

Риби

Ще преживеете известни колебания, които ще се отразят на душевното ви състояние. Постарайте се да не сте толкова чувствителни. Проявете малко повече предпазливост, защото днес сте твърде доверчиви и податливи на странични влияния.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

„Ментална закуска”

За какво мислите сутрин като се събудите? Това, за което мислите всеки ден след като се събудите, се случва във вашия живот. Предлагам ви „да се храните” сутрин с витамин „ментална закуска”. Това са положителни мисли, които създават не само днешния ден, но и вашето бъдеще и целият ви щастлив живот.

Рецепти за ментална закуска:
— какво прекрасно утро;
— аз съм най-щастливият човек на земята;


— аз съм магнит за успеха;


— днешният ден ще ми донесе много успех;


— животът е чудесен;


— днес ще ми върви във всичко;
— днес е ден на придобивки;


— ставай (името ви на глезено), днес те чакат велики дела!