Дневен хороскоп - вторник, 17 октомври 2017

Хороскоп

16-10-2017, 18:30

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 16 - 22 октомври 2017

Слънчев календар - понеделник, 16 октомври 2017

 

Овен

Не е необходимо да очаквате някакви съществени събития днес. Посветете деня на обичайната си работа. Приемайте чуждото мнение ни повече, ни по-малко и не забравяйте, че всеки си има свой личен опит и своя жизнена позиция също като вас.

     
 

Телец

Влиянието е благоприятно за деловата дейност и въпроси свързани с финансите. За други неща могат да възникнат най-различни затруднения. Взаимното разбирателство в този ден може да се окаже в недостиг.

     
 

Близнаци

В днешния ден максимално ще можете да проявите своите интелектуални и духовни способности, само не бива да забравяте, че голямото емоционално напрежение може да доведе до нервен срив.

     
 

Рак

За по-възрастните и по-деликатни натури натоварването и нервното напрежение може да стане причина за стрес и заболявания. Вземайте предварително мерки, за да избегнете да се стигне до това.

     
 

Лъв

През този ден ще се засили вашата интуитивност и ще можете по-добре да се ориентирате в обстановката и да улавяте настроенията на своето обкръжение. Това ще ви помогне как да реагирате правилно в сложните ситуации.

     
 

Дева

Днешният ви девиз трябва да бъде: “икономичност и предпазливост”. Пазете се от материални загуби или необмислени разходи. Не е изключено да ви застигнат дребни неприятности.

     
 

Везни

Търсете си нови източници за зареждане с енергия. Заемете се с нещо, което ви доставя удоволствие и отдавна не сте го правили. Не забравяйте за пълноценния отдих, който ще ви донесе само полза.

     
 

Скорпион

Ако в е необходимо да вземате решение, правете го самостоятелно и не се осланяйте на съветите на доброжелатели. Вашата неотстъпчивост в собствената ви правота, може да доведе до изостряне на обстановката.

     
 

Стрелец

Най-вероятно днес ще изпитате любов, удоволствие от нещо, радост от съзидателното творчество и увереност в собствените сили. Ще преодолеете всички прегради и препятствия по пътя към успеха в личният живот.

     
 

Козирог

Първата половина на деня е благоприятен за делова и творческа активност. Използвайте ползотворно времето си. Вероятно няма да срещнете никакви препятствия по пътя си. Неприятностите ще останат настрана от вас.

     
 

Водолей

Бъдете предпазливи в професионалната сфера. Оправете старите си дела и създайте нови планове. Има вероятност да се допуснат грешки в документацията. Пазете се да не се подведете с невярна информация.

     
 

Риби

Бъдете щедри, проявявайте великодушие и милосърдие през този ден. Съхранявайте своята издръжливост и хладнокръвие. Не реагирайте на всичко, което се случва. Много неща зависят и от вас самите.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Един от най-мистичните и променливи дни. Ден за обединение на хората, за получаване на имунитет срещу злото, за получаване на благодат. Съзнанието е неясно, човек няма ясна посока в живота, постоянно забравя, разсейва се. Добре е да се слуша музика днес. Полезни са промените и общуването с природата. Трябва да сте по-близо до роднини и приятели. Да се избягва пиянството, хипнозата, наркотичните вещества, всичко, което замъглява ума и съзнанието. По-малко да се спи, въпреки че на човек му е повече сънливо. Добре е да се гладува. Съприкосновение с огън може да има само човек с огнена космограма. Счита се, че в този ден, като следствие на неправилен начин на живот, може да има нарушения на течният метаболизъм, възпаление на лимфните възли, лимфната система и кръвните заболявания.