Дневен хороскоп - неделя, 15 октомври 2017

 

Овен

Динамично и конструктивно ще общувате, лесно ще се разбирате с другите. Ще бъдете внимателни и грижовни към близките и семейството си, но въпреки това твърдо ще държите нещата да стават както кажете вие.

     
 

Телец

Днес сте в релаксиращо настроение. Имате задачи за свършване, но не ви се занимава с нищо. Най-упоритите все пак ще се заемат с тях. Общуването ви отчасти ще бъде затруднено. Старайте се да изразявате своите мисли, колкото може по-ясно, за да ви разбират.

     
 

Близнаци

Възможно е в личното общуване да срещнете трудности. През днешния ден е засилена вашата чувствителност, което ще ви направи по-лесно раними. Бързо ще се засягате по различни поводи.

     
 

Рак

Денят подхожда за изява на добрите ви качества. Сега се чувствате по-уверени в себе си, отколкото последно време. Не забравяйте, че от вас зависят доста неща, за да постигнете хармония в отношенията с партньора/ката си.

     
 

Лъв

Вдъхновението ще ви споходи, ще изплуват нови нестандартни идеи. Вашата интуиция ще ви подскаже изход от трудна ситуация. Може би решението е било съвсем близо до вас, но просто не сте го виждали до сега.

     
 

Дева

Висок жизнен потенциал. Ще ви се удава да намирате нестандартни решения, много неща ще виждате по неочакван начин. Ще привличате вниманието към себе си, но не винаги то ще е благосклонно. Ту ще ви хвалят, ту ще ви критикуват.

     
 

Везни

В днешния ден сте настроени в известна степен романтично и изпитвате потребност от любов. Склонни сте да се поддавате на всякакви съблазни. Може да проявите повече непрактичност от обичайното за вас.

     
 

Скорпион

Денят е отличен, за да можете да оформите своите идеи по-конкретно. С нови дела по-добре не се захващайте. Няма да ви стигне търпението, за да ги завършите до край. Някои от вас ще се покажат като доста екстравагантни личности.

     
 

Стрелец

През деня ще преобладава доброто настроение. Може би ще бъдете вдъхновени от някого или нещо. Вашата проницателност е забележителна и ще ви помогне по практическите въпроси.

     
 

Козирог

Днес ще се радвате на добро настроение. Този ден ще ви подари лекота и безметежност. Ще бъдете склонни към преяждане - не го допускайте! Ще бъдете с повишена чувствителност, но и ще сте по-вироглави от обичайното.

     
 

Водолей

Днес повече ще витаете в облаците и ще ви впечатлява всичко, което ви привлича. Постарайте се, ако можете  да запазите реалистичното си отношение към света. Ако нещо не ви хареса, бързо ще се скриете в “черупката си”.

     
 

Риби

Не оставайте за дълго време уединени. Общуването с приятели ще ви подари приятни минути. Опитайте се да не мислите негативно - вашите мисли са живи и могат да се претворят в действителност.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Денят е подходящ за пасивно прекарване, за съзерцание на красиви неща, за усамотение, за проява на въображение, за духовна работа. Добре е всички да се изчистят от шлаките – духовни и физически. Противопоказно е да се бърза. Влиянието на деня е мистично – включват се висшите психични сили. Може много да се постигне в този ден, практикувайки съзерцание, спокойствие, развиване на чувствителността.