Слънчев календар - неделя, 15 октомври 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - неделя, 15 октомври 2017

14 октомври 2017, 18:09 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

29 слънчев ден – Ден на Божественото слово, в лъчите, на които загива всяко зло.
Ден на смеха и за анекдоти. Но това не означава, че трябва досадно да хихиктате и да давате вид, че ви е весело. Изключва се даже злорадният смях, плоските подигравателни шеги и т.н. Приветства се истинското чувство за хумор, което се проявява в този ден като усещане за свобода, освобождение. Човек трябва спокойно, с чувство за хумор да се отнася към всичко случващо се и към себе си даже. Ден, в който се разобличават тайните. Препоръчва се четене на книги, учене, молитви. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате. Хубаво е да се подстрижете, да се изкъпете, да се изпотите, да се масажирате или размачквате, да се разхождате пеша, както да зашиете нещо скъсано, да поправяте или купувате и обличате нови дрехи, за ремонтни работи. Противопоказно е уединението. След залез може да организирате празник. Денят е подходящ за зачатие на дете, секса се приветства, но само, докато е светло.
Може да гадаете на книга. Вземете книга, която ви привлича, може и Библията, задайте си мислено въпрос, съсредоточете се и отворете наслука със затворени очи като посочите с пръст към написаното. Когато отворите очите си, там където е попаднал пръста ви, прочетете текста и ще намерите отговора. Има и друг начин като си кажете номера на страницата и номера на реда.
Облекло – Хубаво е да си купите нова дреха и да я облечете, плюс това, което имате в шкафа – за защита. Добре е да облечете нещо пъстро и ярко. Колкото по-пъстро, толкова по-добре. Подходящи цветове за деня са жълто, златисто и светло лилаво. Не се препоръчват монотонните гами, тъмни цветове, кафяво и зелено. Може да ползвате бижута, но в никакъв случай не ползвайте малахит.
Знамения – Хубаво е след ставане от сън да кихнете, особено три пъти по ред – знак за това, че денят ще бъде радостен и успешен.
Ако чуете някой да говори за вас или името си, това е знак за помощ.
Ако вятърът бие в гърба ви – знак за помощ Свише, значи че вие се намирате на правилният път.
Ако се скъса дрехата ви е на лошо – загуба на защита.
Ако ви се отлепи токът на обувката или ви се скъса – знак за това, че съпругът ви нещо крие от вас.
Ако през деня упорито ви преследва някаква музика, това е знак, че сте под контрола на Висшите сили – ще има значителни промени в бъдеще.
Ако се препънете с единия крак, дори да паднете, това е знак, че сте предупредени за някаква опасност. Лош знак е да загубите нещо материално.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп