Дневен хороскоп - събота, 14 октомври 2017

 

Овен

В днешният ден не се препоръчва никаква импулсивност и свобода на действията. Сдържаността е най-доброто, към което можете да се придържате. Избягвайте да избухвате срещу другите.

     
 

Телец

В днешният ден няма нищо особено,  но ще успеете по нов начин да погледнете на нещата и да ги преосмислите. Не бързайте да вземате импулсивни решения. Още не сте готови за това, нито е настъпил подходящия момент.

     
 

Близнаци

Отнасяйте се с голяма отговорност към всичко и най-вече към себе си. Не пренебрегвайте детайлите, които могат да бъдат много важни, колкото и незначителни да изглеждат.

     
 

Рак

Очаква ви един сравнително добър ден. Може да постигнете много, стига да не поставяте сами на пътя си ограничения. Не се бойте от грешки. Просто няма да има такива. Денят способства подобряване на отношенията между влюбени и съпрузи.

     
 

Лъв

Днес ще преобладава у вас подчертано духовна сила, твърда воля и силна енергия. Достатъчно самомотивирани ще бъдете. Способни ще сте да оказвате влияние върху другите. Вашият жизнен опит ще придобие ново измерение.

     
 

Дева

Във времето, когато другите очакват от вас по-решителни действия, вие сте склонни повече да философствате. Добри перспективи ще се открият пред онези, които не се боят да излязат пред по-силните опоненти.

     
 

Везни

Късмета ще ви съпровожда, макар и колебливо. Днес и най-дребното нещо може да се превърне в успешно основание за вас. Ще успеете да се справите с всичките си отговорности. Със старание ще успеете във всичко.

     
 

Скорпион

Бъдете реалисти. Избягвайте умственото напрежение и физическото натоварване. Обърнете си внимание на външността си. Необходимо е да направите нещо за подобряване на имиджа си.

     
 

Стрелец

Предстои ви да се заемете с напълно сериозни неща. Скоро ще почувствате положителните резултати от вложените усилия. Проявете повече търпение и покажете добро разположение на духа.

     
 

Козирог

Днес ще бъдете твърде работоспособни и ще можете да обхванете широк спектър от задачи. Проверете важните и официални документи още веднъж. Инициативите свързани с пътувания, делови преговори, обезателно ще донесат резултат.

     
 

Водолей

В днешния ден ще бъдете възхитително романтични, но фактите и реалността ще надделяват над чувствата. Оптимизмът и вярата ще способстват вътрешният ви растеж. Ще се разшири вашият кръгозор.

     
 

Риби

Небесните сили показват, че вие вътрешно израствате, вашите действия са правилни и ви насърчават да продължавате в същата насока. Задействани са градивни промени, които няма да бъдат обаче кардинални.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Днес е мощен ден, в който се събуждат силите на природата, благоприятстващи съзиданието. В човек също се пробужда силата. В този ден е добре да се поставя основата на нови неща. Хората са настроени благодушно. Те може да не се отличават с нежност и вежливост, но нямат за цел да обиждат и нагрубяват. Благоприятен ден за творческите натури, подходящ за презентации. Ако имате възможност прекарайте деня спокойно, без излишна суета. Не е добре днес да се безделничи.