Слънчев календар - петък, 13 октомври 2017

27 слънчев ден – Денят е посветен на Небето (защитният покров над Земята). Отваря се небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез небесните знаци.
Тотем на деня е Лястовичката, символ на всеобщата любов, на благата вест.
Да се съблюдават правилата за общуване. Дръжте се така, сякаш сте под контрола на 1000 очи, тъй като в този ден сте под контрола на Небето. Препоръчва се повече време да се прекара на открит въздух и разходки пеша, по-малко да стоите в затворени помещения. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. Бъдете пасивни, естествени. Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики.
Не се препоръчва да се спускате под земята и в шахти, тунели, да копаете земята, гробове. Избягвайте сексуалните контакти. Не трябва да лъжете и да пушите в този ден, както нито да се бръснете, нито да се подстригвате. Ден за обмяна на парите. Противопоказна е измяната. Спете при вдигнати завеси.
Диета - Храната трябва да бъде лека и разнообразна, течна и да не е сладка.
Облекло - Цветове на деня са светло синьо и златисто. Откажете се от зелени и кафяви тонове. Жените да не използват козметика.
Небесни знаци – Научете се да четете писанията по небето. Ако три пъти видите на небето облак с една форма, приемете го като знак за промяна в живота, често чрез трудности.
Да попаднете под дъжда, когато свети слънцето е знак за богатство и щастие.
Падане от височина е знак за замърсяване.
Ако видите искра, светлина при късо съединение, бъдете внимателни, това е предупреждение за вас, че водите неправилен живот и е по-добре да се покаете. Небето изказва своето недоволство от вас.
В този ден трябва да гледате небето и да задавате въпроси. Падащи звезди, метеорити отговарят на вашите въпроси. За мъжете, ако падне вляво – това е положителен отговор, ако падне вдясно е отрицателен отговор. За жените е обратното. Ако в небето се появи нещо като букви – на вас ви се дава дарът на пророк, за да възвестявате другите. Ако нищо не виждате особено в този ден, значи вашият Ангел-Пазител ви е оставил към този момент.
Ако загубите или счупите ключ – знак за отхвърляне на връзки с дома. Ако ви се заплете връзката на обувките – лошо въздействие има върху вас.