Дневен хороскоп - четвъртък, 12 октомври 2017

 

Овен

Опитите да прехвърлите собствените си грижи и отговорности върху раменете на другите едва ли ще доведе до нещо добро. Може да потърсите някой да ви направи необходимата услуга, но не приемайте всичко за даденост.

     
 

Телец

Днес няма да сте особено предприемчиви, но ще сте късметлии. Ще съумеете да обърнете всяка ситуация, с която се сблъскате в своя полза. Все пак избягвайте да се занимавате с неща, които не са от вашата компетентност.

     
 

Близнаци

Вие ще диктувате ритъма на днешния ден. До голяма степен всичко и всички ще се подчиняват на внушенията ви. Рискувайте умерено. Вeчерта прекарайте в спокойна домашна обстановка.

     
 

Рак

Направете плановете си за деня разумно и спокойно. Само така ще бъде заложена основата на вашите бъдещи успехи. Бихте могли да постигнете успех в любовните дела, но избягвайте да проявявате чувство за собственост към близките си.

     
 

Лъв

Нарастващият жизнен тонус ще спомогне да се справите с много от задачите. Проявете достатъчно разум и въздържание - това за съжаление е единственият начин да избегнете необмислени действия.

     
 

Дева

Денят отразява положителни тенденции, но вие не разчитайте на това и не се отпускайте. Не трябва да показвате уязвимост, а да владеете контрола над себе си. Доверете се на интуицията си, защото е важно да бъдете на точното място в точното време.

     
 

Везни

Следобеда е добър за нововъведения. Ще ви се появят идеи как по-добре да организирате своята дейност. Използвайте благоприятното време и се съберете в кръга на близки хора с една добра почерпка.

     
 

Скорпион

Желателно е да не допускате прояви на ревност към партньора си и приятелите си и да бъдете внимателни. Подозрителността и агресивността заменете с отзивчивост и добрина. Финансовите машинации днес носят рискове.

     
 

Стрелец

Нежелателно е да използвате този ден за търсене на нови съюзници и приятели. Лесно ще ви въведат в заблуждение, а някой от недоброжелателите ви навярно ще се възползва от този момент.

     
 

Козирог

Отстоявайте гледната си точка относно професионалните въпроси. Това може да ви донесе после неочаквани дивиденти. Съдбоносна среща може да пресече вашия път. Бъдете много внимателни, за да не я пропуснете.

     
 

Водолей

Днес трудно ще стоите на едно място и трудно ще задържате вниманието си за дълго върху каквото и да е. При общуването си ще съумеете да покажете вашето остроумие и добър вкус, въпреки че някои хора пак няма да могат да ги оценят.

     
 

Риби

В днешния ден ще можете максимално да проявите своите интелектуални и духовни способности, само не забравяйте, че голямото емоционално напрежение може да доведе до изтощение.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Живейте с миговете на делника!

Всеки ден се сблъскваме с всевъзможни ситуации, които можем да изживеем, посвещавайки се изцяло, като например:
-да се насладим на вкусна праскова, на добра храна в приятна атмосфера
-да развеселим някого
-да направим комплимент
-да кажем на любим човек, че го обичаме
-просто да се възхитим на нещо
-да се държим за кратко като деца

Създайте си навик всеки ден да се наслаждавате на малките, изпълнени с щастие мигове. Оставете за малко обичайните дейности и се вгледайте в слънцето, което се усмихва на небето, или в някое прекрасно цвете, в дете, което играе на детската площадка, или други радващи душата картини.