Т. Биков: Валери Симеонов не е поставял ултиматум на медиите - bulgaria.utre.bg

Т. Биков: Валери Симеонов не е поставял ултиматум на медиите

11 октомври 2017, 10:00 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    btv/ кадър

ПГ на ГЕРБ подкрепя вицепремиера и не желае оставката му

„Вицепремиерът Валери Симеонов не е поставял ултиматум на медиите с позицията си на уебсайта на Министерския съвет. Това е много силна атака, която върви срещу него”, категоричен бе пред бТВ Тома Биков от ГЕРБ.

Днес в Народното събрание депутатите ще гласуват оставката на Антон Тодоров, която той подаде заради скандалните изказвания срещу Виктор Николаев. Валери Симеонов тогава също отправи заплахи към водещия на сутрешния блок на Нова телевизия, като коментира, че „можем да спретнем един „Викторгейт”.

След като случаят набра сила, Валери Симеонов даде срок от 24 часа на медиите, отразили скандала, да му се извинят, като в противен случай заяви, че ще търси правата си в съда. Тази позиция беше публикувана на сайта на Министерския съвет.

„Вчера в парламентарната група обсъждахме и поведението на Валери Симеонов и се обединихме около това, че не желаем оставката му като вицепремиер и го подкрепяме”, категоричен е Тома Биков.

На въпроса как ще гласуват от ПГ на ГЕРБ Тома Биков коментира, че той лично ще гласува за оставката на Тодоров.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика