Дневен хороскоп - сряда, 11 октомври 2017

 

Овен

Личните отношения може да се превърнат днес в едва ли не най-значимата област на живота ви. Сърцето ви просто ще прелива от любов към единствения и неповторим човек за вас. Избягвайте случайни запознанства за ваше добро.

     
 

Телец

Този ден вземете мерки за почивка, профилактика и подобряване на здравето. Обърнете внимание на нервите. Ограничете употребата на мазни, солени и висококалорични храни, които заплашват не само с излишни килограми, но и обостряне на заболявания на стомаха и черния дроб.

     
 

Близнаци

Днес е възможно да се почувствате емоционално нестабилни и неуверени в себе си. Стоят пред вас някои ограничения, но се налага да бъдат приети без да роптаете. Обмисляйте повече нещата преди да предприемете нещо.

     
 

Рак

Обстановката е напрегната, но не чак толкова. Емоциите ви ще вземат дейно участие. Малко ще ви  бъде трудно да съхраните стабилността си и равновесието в отношенията, както и във вътрешния си свят, но все пак се постарайте.

     
 

Лъв

Със своите качества ще завоювате симпатиите на околните, обаче бъдете готови и за това, някой да се опита да злоупотреби с дружелюбието ви. Вземете предпазни и профилактични мерки относно здравето си.

     
 

Дева

На много от вас ще им бъде трудно, въпреки че се интересувате предимно от настоящата ситуация. Някои ще изпитат възходи и падения на настроението по всеки малък повод. Основната задача е да се коригира вътрешното равновесие и да не се притеснявате поне за дребните неща.

     
 

Везни

Това, което е днес, ще има значение и в близко време. Чувствата ви сега са в преломен момент. Нужно е да въведете в ред мислите и делата си. Допитвайте се до мнението на компетентни хора за всяко нещо.

     
 

Скорпион

Някои обстоятелства ще ви подтикнат да се възпротивите на условностите и да поискате да разрушите стари установени вече правила, които не са така удачни, както са били до сега и нямат вече полезен коефициент на действие.

     
 

Стрелец

Пестете жизнената си енергия, която леко намалява. Една промяна на обстановката ще ви повлияе значително добре на ума и тялото. Ще се почувствате комфортно в обществото на ваши приятели.

     
 

Козирог

Звездните позиции днес са неутрални към вас. Можете да се занимавате с делата, които сте си набелязали, макар че може да настъпят някои промени. Много работа имате за довършване и сега можете да го направите.

     
 

Водолей

Днешната обстановка изисква да бъдете по-организирани и да заемете конструктивна позиция. Възможно е да се появят добри възможности пред вас, които не бива да пропускате.

     
 

Риби

Изпълнявайте задълженията си според силите си и не претоварвайте нервната система и сърцето. Не се дразнете от дребните неуредици. Постарайте се да приключите работата си навреме.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Всеки е пастир на собствената си душа, той трябва да я обгрижва и почита.

Душата ни помага да намерим себе си. Ако искаме да получим достъп до своята същност, за да узнаем кои сме наистина и какъв потенциал се крие в нас, ние имаме нужда от покой и тишина. Само в покоя човек може да намери себе си и да открие взаимовръзката на живота.

Сигурно ви се е случвало да изпитате усещане за дълбок покой и тишина, например край морето, докато слушате мелодията на вълните или край някоя бълбукаща рекичка? Плисъкът и ритмичният им шепот успокояват, помагат ни да се вглъбим, да надникнем в себе си, да усетим трептенията на своята душа. Навярно сте изпадали в подобно състояние и в църква, присъствайки на богослужение или когато сте се оттеглили за молитва и медитация. Това са миговете или минути, през които сте отдали дължимото на вътрешният глас на душата си. Тогава сте се срещнали със себе си, със своята вътрешна същност.

Правете по-често тези неща. Дори да не можете зимата да отидете до морето и да послушате плисъка на вълните му, има аудио записи, в които можете също да ги чуете, също записи на птичи песни. Намерете време да релаксирате.