Дневен хороскоп - вторник, 10 октомври 2017

Хороскоп

09-10-2017, 18:34

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 9 - 15 октомври 2017

Слънчев календар - понеделник, 9 октомври 2017

 

Овен

Излишъкът от енергия, който имате, няма да ви остави спокойни. Някои въпроси, които отдавна са ви измъчвали, могат да се решат неочаквано. Семейните проблеми могат да бъдат решени удовлетворяващо така, че без да е ощетена никоя страна.

     
 

Телец

Просто така, ако чакате да се случат нещата, нищо няма да постигнете. Започнете период на вътрешна реорганизация. В семейството ви могат да настъпят някакви незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки.

     
 

Близнаци

Ако добре организирате делата си, това ще спомогне за по-добрите успехи. Сега не е точно времето на решителните действия. По-малко критикувайте околните. Благоприятно ще е развитието на въпроси от финансов характер.

     
 

Рак

Пред някои ще се открие добра перспектива за развитие, но единствено от вас зависи дали ще се възползвате от нея. Често обичате да правите обратното на това, което се иска поради вашето своеволие, но това усложнява нещата.

     
 

Лъв

Нека да се избягват местата с присъствие на много хора. Откажете се от отговорни встъпления и изказвания - този път запазете собственото си мнение. По-добре да прекарате вечерта в къщи на спокойствие и да си подсигурите активна почивка.

     
 

Дева

Ограничете до колкото е възможно контактите си. Съсредоточете се върху вашите проблеми и работата. Във ваше лице някои хора ще намерят човек, на когото могат да доверят тайните си, но вие сте настроени по-скоро механично да общувате с околните.

     
 

Везни

Днес ще ви терзаят смесени чувства, които ще оформят във вас един вътрешен напрегнат монолог. Трудно ще ви е да претеглите и отсеете всички предимства и недостатъци, които имате пред себе си.

     
 

Скорпион

Днес сте настроени любовно и изпитвате стремеж да блеснете пред противоположният пол и желание да се представите в най-добра светлина. Силно физическо привличане към конкретна личност може да задържи мисълта в главата ви през целия ден.

     
 

Стрелец

Днешните обстоятелства изискват да бъдете повече организирани и да заемете конструктивна позиция. Има вероятности да срещнете добри възможности, които не бива да пропускате.

     
 

Козирог

Внимавайте да не прекрачите тънката граница на личните взаимоотношения, които и без това са на път да се пропукат. Не се оставяте на чувството си за собственост да ви завладее и се помъчете да балансирате чувствата си.

     
 

Водолей

Днес можете да вложите малко фантазия и творческо начало в работата си и личните взаимоотношения. Домашните грижи внасят допълнително безпокойство в живота ви. Необходимо е да се избавите от тягостните мисли.

     
 

Риби

Внимавайте с кого общувате днес, защото контактите с неподходящ човек може да окажат директно влияние върху вашите чувства, което ще повлияе върху настроението ви, а то и без това не е стабилно.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Основни принципи за грижа за душата:
* -    Старайте се да отделяте време за спокойствие, тишина и релаксация.
* -    Грижете се за добрите си чувства, мисли и представи, за радостта от живота.
* -    Погрижете са за собственото „кино в главата си”, за менталната си регулация, за да трансформирате негативните вибрации и настроения и за стимулирате позитивните душевни сили.
* -    Радвайте с на приятните неща, които се появяват в живота ви.
* -    Живейте уравновесено, балансирано. Отърсете се от неприятното.
* -    Грижейки се за тялото, ние се грижим и за душата си.
Душата ни помага да съпреживяваме всекидневието. Уравновесената душа изпълва живота с радостни, укрепващи вибрации и енергии. Всичко това се учи с времето и с много упражнения.