Т. Биков: ГЕРБ има механизми за самопочистване - bulgaria.utre.bg

Т. Биков: ГЕРБ има механизми за самопочистване

08 октомври 2017, 17:27 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    ГЕРБ

На последните парламентарни избори ГЕРБ практически смени половината си парламентарна група

Всяка партия би могла да преяде с власт и това е голяма опасност, ако тя няма механизми за самопречистване, заяви пред БНР депутатът от ГЕРБ Тома Биков. "Мисля, че към този момент ГЕРБ има такива механизми", заяви той.

"На последните парламентарни избори ГЕРБ практически смени половината си парламентарна група. Казвам това, за да покажа, че ГЕРБ има качеството да се променя и да бъде самокритичен. Не мисля, че е имало чистка при сегашното, а и при предишното правителство. Синът на Славчо Велков е председател на Борда на директорите на НДК в рамките на нашето управление. Това показва, че ние не гледаме кой от коя партия идва, а кой каква работа може да свърши. Мисля, че той е добър избор. И в общините е така.", коментира Биков.

Той посочи, че все още няма подаден нито един сигнал в прокуратурата във връзка с кадровите скандали.

"Не мисля, че отиваме в правилна посока по този начин, само и само за да могат да разрушат ГЕРБ. Те мислят, че ако унищожат ГЕРБ, всички врати пред тях ще бъдат отворени - не е така. Доверието към тях е много ниско.", констатира депутатът във връзка с поредицата от обвинения от страна на БСП.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика