Ц. Цветанов: ГЕРБ залага на реалните политики

БСП са номер 1 в компроматите

Силата на ГЕРБ е, че залагаме на реалните политики, на видимите резултати. Номер 1 в компроматите са БСП. Това каза на пресконференция председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

„Те са го показали не само в периода, в който беше учредена ГЕРБ, а и продължиха да правят компромати, както са го правили винаги“, заяви той.

„Както ние не се месим в организационния и политически живот на другите партии, така и ние не искаме да се месят в нашия“, коментира Цветан Цветанов.

„Заявяваме категорично, че от ГЕРБ няма да участваме в тази компроматна война“, посочи Цветан Цветанов.

„Управлението не е да дискредитираш опонента си с жълти новини, а да изпълниш ангажимента си пред избирателите“, каза още той.

„Обяснението за поведението на опозицията е просто – държавата, независимо от тяхното мнение, върви добре. Следващият бюджет ще бъде с по-малък дефицит от планирания“ допълни на пресконференцията министърът на финансите Владислав Горанов.

„В последните месеци политическият дебат се превърна в обида за българските граждани“, посочи той. „Приходите в бюджета са в резултат на цялостното доверие на обществото към управлението и това, което се случва в държавата“, заяви финансовият министър.

„Ако колегите от БСП искат да участват в дебати за бъдещето на държавата, сме готови да ги слушаме“, коментира Владислав Горанов. „На нас не са ни интересни тези дебати, в които се опитват да ни вкарват“, каза още той.