Дневен хороскоп - неделя, 8 октомври 2017

 

Овен

Днес ще ви върви. Ще се появят много планове и нови идеи. Поддържайте в равновесие бюджета си. Може да ви предложат участие в някакво мероприятие, но първо обмислете добре нещата и тогава приемайте.

     
 

Телец

Имате много домашна работа да вършите и никак няма да ви е празнично настроението. Постоянно ще сте с нещо заети. Намерете време да отделите внимание на човека, който ви е скъп. Обърнете внимание на здравето си. Жизненият ви потенциал е намален.

     
 

Близнаци

Не очаквайте от този ден нещо особено да се случи – нито добро, нито лошо. В последния момент може да се променят плановете ви или да се откажете от нещо. Времето ще повлияе върху самочувствието ви и може да сте малко подтиснати.

     
 

Рак

Трябва да избирате между домашните задължения или това да се отдадете на почивка след натоварващата седмица, която имахте. Някои ще намерят сили да свършат някои неща, но други ще предпочетат да поспят повече, да релаксират.

     
 

Лъв

Скучен и с нищо не отличаващ се ден. Имате да решите някои задачи, но те са твърде еднообразни. Възможни са разногласия с децата или други млади хора. Полза ще ви донесе отпускането и наспиването.

     
 

Дева

Ден за оправяне на семейните взаимоотношения, за изглаждане на разногласията. Необходимо е двете страни да направят компромиси и да си стиснете ръцете. Затвърдете помирението с общо забавно мероприятие или идете на ресторант на романтична вечеря.

     
 

Везни

Добър ден за кокетство, за малък флирт. Може да си уговорите среща с приятен човек, към който изпитвате истинска привързаност. Жизнената ви енергия е малко занижена и е възможно да изпитвате лека умора.

     
 

Скорпион

Днес може да довършите на спокойствие нещо, което преди сте започнали. Не бързайте да вземате решения от личен характер. Необходимо е още време да бъдат добре обмислени. Пазете се от порязвания, удряния.

     
 

Стрелец

Вашите идеи не са нито толкова добри, нито толкова лоши, колкото считат околните. Да убедите опонентите си в своята правота няма да е лесно. В семейството могат да възникнат разправии заради пари или имуществото.

     
 

Козирог

Проявете малко повече търпение към поведението на близките, с които живеете у дома. Вашите съвети не биват вземани веднага под внимание и това може лесно да ви нервира и прави общуването помежду ви трудно.

     
 

Водолей

Не разчитайте на другите. От вас се изисква самостоятелност при вземане на решения. Не се бойте да импровизирате в днешния ден. Не сте на пика на своята активност, затова не се напрягайте, иначе на следващия ден няма да се чувствате добре.

     
 

Риби

Много сили ви отнема решаването на чуждите проблеми. Вашите опити да им помогнете обаче не са безуспешни. Добри съвети им давате, но не настоявайте как да постъпят. Оставете ги да си вземат сами решението.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

От време на време разчиствайте наличното си пространство. Изключете от обкръжението си хората, които ви дърпат назад, които крадат от жизнените ви сили и енергия. Избягвайте онези, които съдят, които се оплакват и злословят. Не се връщайте към хора, с които вече нямате нищо общо, дори и преди да не е било така. Някои хора си отиват заедно с миналото. Движете се напред! Подбирайте тези, с които да общувате. Не забравяйте, че винаги разполагате с тази свобода – да избирате.