Дневен хороскоп - сряда, 4 октомври 2017

Хороскоп

03-10-2017, 18:11

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Бъдете повече сдържани и внимателни в общуването си. Въпреки че повечето от вас използват праволинейната тактика, ще започнете да разбирате, че очарованието и дипломацията играят важна роля по пътя към успеха.

     
 

Телец

Денят е добър и благоприятен. Нещата ще започнат да се нареждат и да отиват по местата си, но вие също трябва да положите максимални усилия за това. Необходимо е вземането на някои решителни мерки. 

     
 

Близнаци

Нужно е да отделите на работата си максимално време и усилия. Някои неща зависят само от вас. Старайте се да не повтаряте предишните грешки. През втората половина на деня може да преживеете някакво вълнение или стрес.

     
 

Рак

Отношението и действията на някои хора може да ви доведе до силно раздразнение. Не е необходимо да вземате всичко това присърце. Глупаци има навсякъде. Не е за предпочитане да искате нова или допълнителна работа. По-добре е да не се натоварвате. 

     
 

Лъв

Днешният ден е добър за общуване, отдих, творчество и случайни флиртове. Намирате се в енергиен подем. Можете да пробвате това, на което отдавна все се каните. Довършете това, което сте започнали. 

     
 

Дева

Днес е напълно възможно да изпаднете в досадно недоразумение. Повече се доверявайте на интуицията си, отколкото на приятелски съвети. В контактите си избягвайте да проявявате властност и излишно покровителство. 

     
 

Везни

Днес от вас се излъчва увереност, добродушие и веселие. Енергично придвижвайте работата, която не търпи отлагане. Да се стои във вашата компания ще е просто истинско удоволствие. Тези, които са сами, имат шанс за нови запознанства. 

     
 

Скорпион

На служебното място може да се окажете въвлечени в нежелани спорове между ваши колеги. По-добре не вземайте участие в това сега, нито наливайте допълнително масло в огъня. Ще ви подразнят нечии нарушени обещания или неизпълнени задължения. 

     
 

Стрелец

Нужно е да си изберете посока на действие и да я следвате като пътеводна светлина. Ако има желание от ваша страна, бихте могли да прекарате част от времето си в добра компания. В живота винаги има място за хубави поводи.

     
 

Козирог

Някои събития от деня  ще се превърнат в проверка за вашата твърдост, честност и истинност на намеренията и плановете ви. От вас се изисква да проявите повече разум при вземане на важно решение. Резултатите могат да бъдат добри.

     
 

Водолей

Днес е необходимо да имате повишено внимание. Избягвайте спорове, които могат да доведат до принципно противостоене. Пазете се да не бъдете въвлечени в интригите на другите. Вечерта се отдайте на заслужена почивка.

     
 

Риби

Не пилейте силите си в различни направления, защото и без друго ще има спад на енергията ви.  Ако ви направят предложение, не се съгласявайте на по-малко. И да се почувствате пренебрегнати от нечие поведение, по-добре не го показвайте.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Помнете, че никой, абсолютно никой, не е "по-горе" или "по-долу" от вас. Каквото и да работите, където и да живеете, колкото и пари да имате, колкото и "красиви" да сте, вие реално не превъзхождате другите, нито пък те ви превъзхождат. Да, другият може да има повече пари, но вие пък имате прекрасни приятели. Той може да има талант да пее, а вие пък имате свой талант. Той може да е постигнал много неща в живота си, но вие пък сте научили ценни уроци и сте израснали, развивате се и също сте постигнали много, макар да не е видимо за околните. Няма база за сравнение. Всеки, абсолютно всеки човек е уникален, полезен и ценен и всеки има свое място, всеки има свои цели, свой път, смисъл на живота си и всеки един от нас допринася за разширяването на Вселената.