Кебапчета и добро настроение раздаде кухнята за бедни в Благоевград (Снимки)

Животът

02-10-2017, 19:05

Снимка:

Доброволческа кухня - фейсбук

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Борш с телешко месо сготви тази неделя кухнята за бедни

Имаше и лятна супа - таратор

Тази неделя (1.10.2017) доброволците от кухнята за бедни към църквата "Св. Николай Чудотворец" в квартал "Грамада" в Благоевград не забравиха да раздадат топъл обяд на над 100 социално слаби съграждани от Благоевград. Този път менюто беше кебапчета с картофена салата, таратор, сухи пасти и хлебец. Основното ястие беше сготвено от популярно благоевградско заведение.

Доброволческата кухня приема дарения от всеки, решил да помогне на инициативата - пакети с брашно, олио, зеленчуци и плодове и въобще в натура или с парична помощ - всеки може да даде при желание.

Ако желаете да се включите в инициативата на добротворците от Православния център и настоятелството на черквата в Грамада, можете да помогнете с труд, продукти или пари. За тази цел може да отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопска света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград. Необходимо е само желание!

Информация за текущите нужди на църквата и кухнята също може да откривате, ако се присъедините във фейсбук групата "Ако си дал на другия".