Дневен хороскоп - вторник, 3 октомври 2017

Хороскоп

02-10-2017, 18:08

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Влиянието на звездната обстановка върху отношенията
Днес богинята на любовта Венера сключва хармоничният аспект тригон към Плутон. Прекрасен ден за обновление и преобразование на семейните и любовните отношения. За мнозина възникват нови романтични възможности, затова избягвайте усамотението и бъдете сред хората. Засилва се сексуалността.
Сам по себе си този аспект е предпоставка за силни чувства в любовните връзки, проява на буйни страсти и темперамент. Всеки от партньорите ще се стреми да демонстрира любовта си. Може да са наслаждавате на чувството да обичате и да бъдете обичани. Преживяването ви ще трансформира възприятието ви в нещо ново. Любовта ще оказва психо-терапевтичен ефект върху партньорите. Сексуалната любов е много важна в този случай. Обичайте се и се оставете да бъдете обичани днес и следващите няколко дни.

 

Овен

Днешните обстоятелствата могат да се развият по начин, по който съвсем не сте очаквали. Внимавайте, да не се окаже, че работите срещу собствените си интереси, което ще се окаже финансово неразумно.

     
 

Телец

Замислете се преди да кажете това, което намирате за правилно. И най-малката дума може да се окаже камъчето, което да преобърне каруцата. Продължавайте да действате по реализацията на вашите мечти. Някои от тях са близо до изпълнението им.

     
 

Близнаци

Тялото ви жадува за повече движения, които могат да бъдат набавени чрез спорт или фитнес. Не трябва да прекалявате с някои свои задължения. Бързането може да ви бъде лош съветник. Малко са мераклиите, които наистина искат да ви подкрепят.

     
 

Рак

Днес ще бъде един емоционален ден за вас. Обикновено, когато сте спокойни сте толерантни и лесно приспособими към характерите на другите и обстановката, но сега може да бъдете предизвикани по болезнен за вас начин. 

     
 

Лъв

Днес ще проявите щедрост и ще демонстрирате своята далновидност. Излезте заедно на вечеря с половинката си, което ще спомогне за хармонизиране на отношенията ви. Към новите си открития и завоевания бъдете по-предпазливи.

     
 

Дева

Днес със сигурност ще успеете да се справите със задачите си, макар и с много усърден труд като се фокусирате в детайлите. Имате чувствителен стомах, затова е добре да останете на плодове и зеленчуци. 

     
 

Везни

Днес може да се смятате за късметлии.  Възможно е най-накрая да сте се научили да казвате „не”.  Вие сте тези, които всеки търси за съвет и помощ.  Прекарвайки много време за решаване проблемите на другите хора, остава ви съвсем малко енергия за самите вас.  

     
 

Скорпион

Днес може да научите много неща за себе си. Записвайте всичко, което ви идва на ум. Твърде е вероятно по-късно да ви влезе в работа. Искрата на въображението ви лесно може да бъде запалена и да намерите поле за изява на артистичните си способности.

     
 

Стрелец

Довършете това, което сте започнали преди, но не си давайте зор.  В графика ви за деня остава съвсем малко време за почивка. Необходимо ви е повече време за отдих, за да възстановите напълно силите си. Бъдете реалисти по отношение на целите си.

     
 

Козирог

Стремете се към по-добра организация на делата си и обръщайте внимание на детайлите. Оставете на партньора си по-голяма личностна свобода и възможност за развитие. Не бива да пропускате динамиката на деня.

     
 

Водолей

Околните могат да се изненадат на готовността ви да простите на някой, който ви е наранил, но прошката е качество на силните, а вие сте такива. Идилията в отношенията с вашия партньор може да си отиде, ако реши посети роднините си през тези дни.

     
 

Риби

През деня може да се мятате като риба на сухо, но след залез слънце нещата ще започнат да се променят. Останете си у дома с човека, който обичате. Отпуснете се и изгответе план за предстоящите дни.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

За решение на важните въпроси ще ви помогне засилената интуиция днес, но се пазете от измами, особено жените. Възможно е някои обстоятелства да се окажат непонятни за вас. Вибрациите на деня предразполагат към мечтателност и витаене в облаците. Не бързайте да вземате важни и съдбоносни решения сега. За  мнозина психологическото състояние ще се окаже мъчително, тъй като може да изпитате меланхолия, депресия. Уязвима е психиката. Други пък обратното - ще бъдат в приповдигнато настроение. Бъдете предпазливи в агресивна среда.