БФТ и PTR подновяват партньорството си

Между 11-ти и 14-ти октомври в София БФТ ще бъде домакин на Световната треньорска конференция на ITF с акцент върху цялостното развитие на тенисистите

Между 11-ти и 14-ти октомври в София БФТ ще бъде домакин на Световната треньорска конференция на ITF с акцент върху цялостното развитие на тенисистите, съобщи БФ Тенис.

В предишните два дни ще се проведе и експертната конференция на Тенис Европа с тема „Онлайн инструменти за треньорско обучение“ отново в хотел „Маринела“.

Щастливи сме да обявим, че от 15-ти до 17-ти октомври за първи път от известно време ще се проведе съвместен курс с PTR. Водещият лектор на водещата американска организация за треньорско обучение Иняки Балзола ще проведе курс с тема Развитие на състезатели между 11 и 17-годишна възраст. Мястото на провеждане е БНТЦ. Курсът е за усъвършенстване, а не за получаване на по-висока степен на лиценз.

В срок до 12 октомври обявяваме срок за записване на кандидати. Като комплимент към всички участници БФТ е осигурила безплатен достъп до избраните състезатели. Основната група, към които е насочен курса е треньори, работещи и имащи опит в изграждането на състезатели във възрастта между 11 и 17 години.

Моля всички желаещи да изпращат заявките си за участие на office@bgtennis.bg до 12:00 часа на 12 октомври, четвъртък. Тя трябва да бъде в свободен текст, но в нея да бъде описан опита в работата със състезатели. Местата в курса са ограничени. Всички приети участници ще получат потвърдителен имейл на 13 октомври, петък.