Жени ГЕРБ: Оставката на Добрев ще обслужи злокобния, долен, конспиративен план на БСП

Вече знаем, че когато от БСП заговорят се понижават интелекта и демокрацията в цялото общество, посочват от структурата

Организацията на Жени ГЕРБ застава зад човека и политика Делян Добрев, но категорично се противопоставя на идеята за подаване на оставка.

Оставката може да бъде морално-етически акт, само когато жертвайки себе си запазваш по-голямото, организацията, партията. Тази оставка не е такава, защото умните, интелигентните и честни хора са ценност и богатство за партията. Без Делян няма да бъдем по-силна и значима структура, а напротив, ще загубим част от профила си, защото познаваме генезиса на темата и знаем, че вклиненият отвън проблем напрегна отношенията в организацията ни.

Оставката на Добрев ще обслужи злокобния, долен, конспиративен план на БСП да ни "отстрелват" един по един и ще налее вода в мелницата на занимаващите се с подривна дейност леви партийни хакери. Вече знаем, че когато от БСП заговорят се понижават интелекта и демокрацията в цялото общество!

Едно от неприятните свойства на нашето време се състои в това, че тези, които изпитват увереност, са глупавите, а тези, които притежават въображение и мисъл, са изпълнени със съмнение и нерешителност” е казал Бертран Ръсел и това в пълна сила важи за Делян и неговият подход към ситуацията и за бруталните, зли, нагли политически действия на опозицията.

БСП загубиха ликвидност и единственото, на което разчитат е саниране на стари идеи и стари политически конструкти, с мръсна агентурна игра и ползване на политически инжинеринг. Когато нямаш собствена стойност се мъчиш да отнемеш от другия и за БСП не е срам, че се превърнаха в смешен политически колаж, сига да откъснат парче от силата на ГЕРБ.

Организацията на Жени ГЕРБ не приема липсата на политичека коректност и отговорност в поведението на човека и кмета Беливанов, издигнат и подкрепян от ГЕРБ, възползвал се от значимостта и авторитета на партия ГЕРБ, защото познаваме всяка стъпка при създаването на организациите ни и пазим спомените си за всеки работен, труден, безсънен, миг от изминалите 10 години на партията ни, в които само заедно и с много труд сме успявали да устоим и да победим честно, и справедливо.

Жени ГЕРБ не приемаме оставката на Делян Добрев и категорично заставаме от страната на честността и справедливостта!