ГЕРБ - София: Недопустимо е заради лъжите на подлите, да си тръгват почтените - bulgaria.utre.bg

ГЕРБ - София: Недопустимо е заради лъжите на подлите, да си тръгват почтените

01 октомври 2017, 15:27 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

"Един добър и достоен човек беше принуден да се оттегли от политиката чрез клевети и откровени манипулации", се казва в декларация

ПП ГЕРБ - София излезе с декларация по повод изявлението на Делян Добрев, че подава оставка като депутат и като координатор на структурата на апртията в Хасково.

"Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо. (Едмънд Бърк)

Водени от вярата, че за справедливостта трябва да се борим, Ние, членовете и ръководството на ГЕРБ-София, изразяваме пълната си подкрепа към нашия приятел, съмишленик и колега Делян Добрев. За нас е омерзително, че един добър и достоен човек, беше принуден да се оттегли от политиката чрез клевети и откровени манипулации. Не подлагаме под съмнение, че Делян ще спечели съдебните битки за истината, които му предстоят.

Не подлагаме под съмнение и неговата невинност. Но за нас е недопустимо да останем безучастни спрямо поредния опит за очерняне на един чист човек от страна на “другарите” от БСП. Тези, които доведоха България до няколко национални катастрофи, да бъдат морални съдници, е мерзко и недопустимо. Още по-недопустимо е заради лъжите на подлите, да си тръгват почтените.

Затова, Деляне, призоваваме те да останеш! Бъди силен и докажи чистотата ти с присъствието и действията си, а не с твоето отсъствие! Бъди твърд в борбата срещу злото от ляво, което вече близо век мъчи България! Ние заставаме редом с теб и ще те подкрепяме в твоята битка. Защото истината е една и тя ще излезе наяве."

Декларацията е подписана от заместник-председателя на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова, Областния координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов, Народните представители от ГЕРБ в София Общинските съветници от ГЕРБ в Столична община, Районните кметове от ГЕРБ е София и членовете и симпатизантите на ГЕРБ-София.

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика