Дневен хороскоп - неделя, 1 октомври 2017

Хороскоп

30-09-2017, 18:12

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Въпреки трудностите, имате шанс да постигнете успех. Най-добре е да правите неща, които изискват въображение, творчество. Обичате да търсите нестандартни решения, да експериментирате. Възможни неочаквани подаръци, приятни признаци на внимание от хора, на които отдавна сте симпатични.

     
 

Телец

Добре е да разчитате само на себе си. Преди да предприемете нови неща, помислете дали можете да го направите сами. Възможни са неочаквани разходи. Големите покупки, направени в този ден, едва ли ще бъдат успешни, но малките придобивки няма да ви разочароват.

     
 

Близнаци

Добре е да си спомните за старите приятели: възможно е те да споделят добри новини с вас или да ви направят интересни предложения. Втората половина на деня е подходяща за всякакви срещи. Ако в този момент отидете на романтична среща, тя ще ви предостави много приятни мигове.

     
 

Рак

Не винаги е лесно да се намери общ език с другите. Хората, дори и най-близките, често ви разбират неправилно. Това обаче не води до сериозни спорове. Има само малки разногласия, които бързо приключват.

     
 

Лъв

Не стойте без работа, направете нещо интересно. Това ще ви отърве от мрачни мисли, неприятни спомени, които от време на време ви заливат. Не споделяйте тайните си с нови приятели: такава откровеност може да ви навреди.

     
 

Дева

Обърнете внимание на здравето. Сега трябва да избягвате всякакви крайности, по-добре е да се откажете от изморителната физическа работа. Много е вероятно да имате недостиг на сили, безсъние. Всяко вълнение, стресови ситуации оказват лошо въздействие върху самочувствието.

     
 

Везни

За да се справите с нещата, дори и с обичайните, трябва да положите повече усилия от обикновено. Трудно ви е да се концентрирате, а поради невнимание сте склонни да направите грешки. Не е желателно да се правят големи покупки. Ден за почивка и възстановяване.

     
 

Скорпион

Колкото по-малко поемате инициативи, толкова по-добре. Съществува опасност при общуването си с другите да бъдете предубедени или необективни. И дори вашите намерения да са най-добри, резултатът може да не е розов. 

     
 

Стрелец

Именно днес може да ви обхване силно желание да захвърлите всичко и да заминете някъде другаде. В любовта всичко ще е наред, ако не бъдете егоистични по отношение на партньора си. 

     
 

Козирог

Днес ще бъдете раздразнителни и лесно обидчиви, и общуването с вас ще е трудно. Не позволявайте на случайните настроения и гнева да са водещи. Уважавайте и щадете чувствата и на другите. Отдаването на хобито ви може да ви успокои. 

     
 

Водолей

Някои от вас са в мрачно настроение, без особена причина. Може би ви действа времето или нещо друго. Имате нужда да преосмислите някои неща на спокойствие преди да предприемете нови действия.

     
 

Риби

Днес ще изпитвате двойствени чувства. От една страна ще искате да разпускате, от друга ще ви зове дългът. Непредвидени събития може да променят набелязаните планове за деня. Внимавайте повече за себе и за своето здраве.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Намерете баланса между забавленията и работата. Когато денят ви е посветен единствено на работата, разходът ви на енергия не е балансиран, което ви кара да се чувствате изцедени и да жадувате храна и напитки, които да повдигнат духа ви. Днес прекарайте известно време както в работа, така и в забавления, и се наслаждавайте на умението да балансирате тези две дейности. Всеки ден си отделяйте време за приятни занимания, защото те са важни точно толкова колкото и работата. Живейте балансирано и си позволете да давате и получавате по равно.