Дневен хороскоп - събота, 30 септември 2017

Хороскоп

29-09-2017, 18:11

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ден, макар и не лесен, ще е интересен. Може да ви изглежда, че другите изпитват вашата издръжливост, проверяват търпението ви. Споровете не са изключени дори и от най-близките хора. Взаимните критики и натяквания могат да развалят отношенията за дълго време.

     
 

Телец

Може би ще се наложи да се справяте с хора, които не харесвате. Стараете се да избягвате споровете, да се държите приятелски и коректно, но е много трудно да поддържате добри отношения. Само най-близките ви подкрепят във всичко.

     
 

Близнаци

Денят ще бъде успешен. Ще решите проблеми, които са по-отдавна, ще намерите отговори на въпроси, над които сте размишлявали дълго време. Придобитите по-рано знания и опит ще бъдат сега полезни - ще имате възможност да помагате на другите с дела или съвети.

     
 

Рак

Дори обикновените неща ще ви отнемат повече време днес. Освен това ще трябва да оправяте грешките на други хора.Енергийното ви равнище е понижено. Имате натрупана умора в себе си. Подсигурете си добра почивка за възстановяване на силите. 

     
 

Лъв

Ще витаете в облаците, вместо да правилно да преценявате сегашната ситуация, така че може да вземете грешни решения или да пропуснете възможността да успеете. Вслушайте се в съветите на хора, които уважавате за реалните им постижения, чийто опит и знания се проверени във времето.

     
 

Дева

Денят е по-добър за почивка, отколкото за някои полезни и сериозни неща. Сега е трудно да се съсредоточите и да прецените правилно ситуацията. Твърде често приемате желаното за действително и именно затова вземате решения, за които по-късно съжалявате.

     
 

Везни

Денят няма да бъде плодотворен, но ще е достатъчно приятен. Приятелите ще ви зарадват с добри новини, близки хора могат да предложат нещо интересно. Непланирано пътуване ще бъде очарователно, ще подобри настроението ви. 

     
 

Скорпион

Отличен ден за общуване. Ще правите добро впечатление на тези, с които ще се срещнете. Може да предприемете неочаквано пътуване до близко място за развлечение, но пък ще съберете много положителни емоции.

     
 

Стрелец

През втората половина на деня ще направите много полезни неща за дома, за себе си и близките ви. Бързо ще се справите с простите задачи. Където се налага да използвате творчески подход, ще се нуждаете от повече време. 

     
 

Козирог

Анализирайте ситуацията и изгответе план за действие. Ако тръгнете да пътувате, не забравяйте да вземете всички необходими документи, в противен случай може да има проблеми. Не търсете поводи за излишни емоции. Здравият разум е много по-полезен. 

     
 

Водолей

Денят ще бъде приятен поради удачни съвпадения и интересни срещи. С всичко, което е било планирано ще можете да се справите. Празните разговори ви отнемат много ценно време. Струва си да се вслушате в съвети, особено ако идват от жена. 

     
 

Риби

На този ден е по-добре да не планирате важна работа и важни срещи. Много по-подходящ е за отдих и развлечения, както и за пътувания с приятна компания. Промяната на обстановката е добре за вас и ви вдъхновява.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Денят има силна енергия. Бъдете внимателни във всички дела. Направлявайте силите си в съзидателното русло. Да се избягва физическото натоварване. Подходящо време за пътуване. Време за активен отдих в семейна среда. Добре е да бъдете заедно със семейството си, с роднини. Може да организирате семеен обяд или вечеря. Разговорите ще протичат лесно. Денят изобщо не подхожда за спорове, а за примирие е идеален. Подходящо време за любов и интимност. Контактите с противоположния пол носят радост и духовно удовлетворение.

Не се опитвайте да променяте другите хора. Или ги приемете такива, каквито са или продължете да живеете без тях.