Дневен хороскоп - петък, 29 септември 2017

 

Овен

Днес вие и вашият вътрешен мир ще бъдете една неразрешима загадка. Вложете повече усилия, за да свършите набелязаната работа. Искате или не искате ще възникне нещо непланирано от вас.

     
 

Телец

Необходимо е да се въоръжите с повече търпение и въздържание, за да избегнете конфликтите с близки, познати и подчинени. Голяма е вероятността днес да ви потърсят за уреждане на стари “сметки”.

     
 

Близнаци

Денят е с двойствена характеристика и изисква повече такт и въздържание. Възможен е неочакван обрат в събитията. Ситуацията може да излезе извън контрол. С добра компания, в прекрасно настроение можете да завършите този есенен ден.

     
 

Рак

Днес ще се чудите просто откъде да започнете, но пък трябва изрядно да се трудите. Избягвайте да спорите с по-старши от вас. Повече решителност и съсредоточеност ви е необходима. Не се ограничавате в сладкото, сега просто ви е необходимо.

     
 

Лъв

Всички ваши действия трябва да останат в рамките на благоразумието. Денят е подходящ повече за творческа работа, не толкова за бизнес. Ако нямате желание да работите, то не се насилвайте. Отложете по-важните неща в този случай.

     
 

Дева

Подходящ ден за възстановяване на приятелски отношения. Опитайте колкото можете по-обективни да бъдете и разбира се повече деликатност и добросърдечие вложете в тези връзки. Признайте си, терзаят ви някакви съмнения.

     
 

Везни

Днес ще бъдете невъздържани в емоционално отношение. Постарайте се да сведете до минимум личните контакти. Старо сърдечно приятелство може да ви напомни за себе си. Намерете си някое, макар и малко развлечение.

     
 

Скорпион

Възможни са някакви промени днес. Не бързайте да си давате съгласието по какъвто и да е въпрос. Околните изказват оценка за вашите действия. Каква разлика между това, което казват другите и това, което вие смятате за правилно.

     
 

Стрелец

Днес трудничко ще се сработите с някого. Може да ви изненадат неочаквано и да ви върнат стар дълг. Също е възможно да ви бъде нанесена вреда по ваша вина или от някой друг, или да преживеете някаква несправедливост извършена спрямо вас.

     
 

Козирог

Вашата звезда се разгаря все по-силно през днешния ден. Внимавайте да не пострада от нещо репутацията ви. Не се надявайте на кой знае какви успехи през днешния ден. Възможно е да се явят проблеми със здравето.

     
 

Водолей

Много малко ще ви трябва и лесно бихте изпадали в ярост, а това може да има последици. Внимавайте за загуби, измами или кражби, а може да направите необмислени и импулсивни разходи. Вечерта сякаш ще бъдете още по-раздразнителни.

     
 

Риби

Съдържанието днес ще бъде повече ценено от формата. Не се доверявайте много на съветите на вашите доброжелатели. Противоречията в къщи не ви се отразяват съвсем добре. В този ден имате небесна защита над вас.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Това е един от критичните дни, когато в резултат на разбалансиране на психиката се изпускат от контрол емоциите. И като резултат - неадекватна реакция на събитията, които се случват, което често води до конфликти, спорове, създаване на обща нервна ситуация вътрешно и вън от нас. Другата страна на медала е, че всичко, което се случва може да се вижда през розови очила. Съществува риск да попаднете в плен на собствените си илюзии и да попаднете в бездната на измисленото и свръхжеланото. Денят е неподходящ за начало на важни дела, за вземане на решения. Препоръчително е да се избягват семейни скандали, да се изясняват отношенията между близките хора.

В по-късните и вечерни часове се препоръчва се да укрепите семейните си взаимоотношения, да посетите родителите си, да се обърнете към традициите на рода, да установите свои собствени закони, да обърнете внимание на връзките със семейството си.