Дневен хороскоп - четвъртък, 28 септември 2017

 

Овен

Днес се намирате в енергиен подем и сте непробиваеми. Ще посветите много сили на работата си и ще бъдете изцяло отдадени на своите мисли и действия. Никакви външни дразнители няма да могат да ви засегнат.

     
 

Телец

През днешният ден ви очаква доста сериозна работа за вършене. Вашата прямота и откровеност няма да се харесат на много хора. Избягвайте спорни теми, защото нещата може да се усложнят необичайно много.

     
 

Близнаци

Намирате се в състояние на относителна хармония и вътрешно спокойствие. Това ви позволява да владеете ситуациите и взаимоотношенията си. Мотото ви през деня ви трябва да е ”помогни си сам, за да ти помогне и Бог!”

     
 

Рак

Намирате се в прекрасна форма, което ще ви улеснява при решението на личните и служебните ви проблеми. Избягвайте да прибързвате в действията си и влагайте повече разум в тях. Обмисляйте всичко по-задълбочено.

     
 

Лъв

Лесно ще можете да се отличите в делата, където ще можете да изявите своите организационни способности. Избягвайте уединението, защото няма да ви подейства особено добре. Не приемайте нови предизвикателства.

     
 

Дева

Проявете повече отговорност към задълженията си, към  поетите ангажименти и дадените обещания. Избягвайте бързото вземане на решенията и бързият развой на събитията. Просто давайте  го по-спокойно!

     
 

Везни

Денят ви трябва правилно да бъде планиран и организиран още от сутринта. Разумната ограниченост в контактите, ще ви позволи да се съсредоточите върху главните си дела и задължения, без да се разсейвате.

     
 

Скорпион

Жизненият ви тонус ще бъде в нормата. Имате сили и възможности да свършите много полезни неща. Вашата емоционалност също е повишена и ще играе водеща роля днес. Проявете лична инициатива при срещи и установяване на контакти.

     
 

Стрелец

Денят ще е емоционално наситен и изпълнен с вътрешно напрежение. Така всеки лесно би могъл да ви извади от равновесието ви. Прикривайте своята уязвимост. Благоприятно е само за текущите дела, а важните трябва да ги отложите.

     
 

Козирог

Не e изключено да трябва да решавате проблеми, за които вътрешно не се чувствате достатъчно добре подготвени. Не загатвайте днес нищо за бъдещето. Избягвайте да давате обещания, ако не е сигурно, че ще ги изпълните.

     
 

Водолей

Постарайте се да се успокоите, защото сте прекалено изнервени, малко по-груби и невъздържани. Важно е да запазите хладнокръвие! Има опасност от разправии с партньорите ви и даже да се стигне до разрив в отношенията ви. Внимавайте!

     
 

Риби

Бъдете избирателни в контактите си, особено към хора, към които не изпитвате искрени симпатии. Възможно е днес да изпитате повишена емоционалност и да имате лесна обидчивост. Може да имате усложнения в личния живот заради трети лица.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  В днешният ден първо трябва да постигнете хармония за себе си, а после да пристъпите към решителни действия. По-добре е да действате бавно, но със сигурност.

Съдбата може да ви изпрати всякакви изкушения и изпитания. Нерешените проблеми могат да изплуват отново пред вас. Затова именно е нужно да постигнете първо душевна хармония и тогава ще можете да им противостоите.

Много хора ще почувстват странно вълнение в душата - нищо нередено няма в това, най-важното е да не позволявате на лошите мисли да дойдат в главата ви.

Спазвайте техниката за безопасност, внимавайте с електроуредите, при работа с огън.