Ц. Цветанов: В началото на един успешен управленски мандат сме

Днес страната ни се нуждае от конструктивен диалог, защото ни предстои председателство

Ние сме в началото на един стабилен управленски мандат, който залага на прозрачността. Това заяви от парламентарната трибуна председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, четейки декларация от името на парламентарната група, предаде Агенция „Фокус”.

Цветанов припомни, че от 1 октомври тази година минималната пенсия става 200 лева. „Действително тя е малка, но все пак е ясен политически знак за това, което правим”, подчерта Цветова. „Това трябва да бъде оценено на база на политическите усилия, които правим днес”, допълни още той. По думите на Цветанов трябва да бъде отчетено и това, че страната ни отбелязва икономически растеж.

„Днес страната ни се нуждае от конструктивен диалог, защото ни предстои председателство. Във всички тези мероприятия, които са планирани за провеждане от българския парламент, нека да бъдем единни”, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

„Ние сме в началото на един стабилен управленски мандат, който залага на прозрачността, който залага на тази ефективност, която действително ще даде добавена стойност за развитието на регионите. Там трябва да фокусираме вниманието си, а не за това, което е казал вицепремиерът Симеонов. Мога да заявя, че ние правим постоянни срещи. Вчерашният ден сме направили политически съвет и действително сме отчели и тези слабости, които бяха допуснати през последните няколко седмици ”, допълни още той.