Дневен хороскоп - сряда, 27 септември 2017

 

Овен

Ще почувствате емоционален подем, но в никакъв случай не губете благоразумието си. Не е изключено да ви подведе човек, на когото сте се надявали. Въздържайте се от прекомерна придирчивост към недостатъците на другите.

     
 

Телец

Днес вълнуващите ви проблеми ще застанат пред вас в пълния си образ. В главата ви ще нахлуят плодотворни идеи. Има някой около вас, който е готов винаги да ви подкрепи. Всяка добра постъпка е едно посято зърно.

     
 

Близнаци

Колкото по-близо се приближавате към заветната цел, толкова повече осъзнавате, че вече не искате това да стане. Не е изключено днес да има неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Обърнете внимание на себе си и на своето здраве.

     
 

Рак

Във всичко важно само на себе си може да разчитате. Можете разбира се да потърсите съвет и да се вслушате в него, но на реална помощ не се надявайте. Ще имате хармонични семейни отношения.

     
 

Лъв

Ден за активна работа. Избягвайте да спорите с по-старши от вас. Ще можете да изявите своите таланти в професионалната сфера. Вечерта отделете внимание на проблемите на децата (или на партньора си), тъй като имат нужда от това.

     
 

Дева

Удачен ден за реализация на някои ваши замисли. Действайте с оглед на вашето познание и опит. Пуснете в употреба добрите си маниери и вложете колкото можете повече чар. Не се отпускайте да правите разходи.

     
 

Везни

Отделете време да систематизирате работата си. Трябва да съгласувате действията си с тези партньора си (бизнес или личен). Ако сте сгафили нещо, то сега можете да поправите положението като направите нещо приятно или поднесете подарък.

     
 

Скорпион

Днес бързо ще съобразявате и схващате нещата. Трудно ще успеят да ви излъжат. Ще проявите голяма любознателност и интелектуална активност. Благоприятно е за общуване и правене на нови планове.

     
 

Стрелец

Този ден носи добри възможности за отношенията. Реформаторски тенденции в личния ви живот. Интересът към вашата персона нараства. На работното място ограничете общуването си само до служебните въпроси.

     
 

Козирог

Днес ще сте настроени леко консервативно към резултатите от вашите усилия. Въздържание, настойчивост в съчетание с усилия на волята и енергия ще способстват продуктивността на деня.

     
 

Водолей

Колко пъти сте си казвали сами, че повече така няма да правите, но отново и отново повтаряте - няма никаква преграда пред действията ви. Рискувате с такъв подход да попаднете в неприятно положение и не само вие, но и близки хора.

     
 

Риби

Чувствате се сякаш са ви пораснали крила, защо не се възползвате от това благо? Енергията си използвайте конструктивно. Купете си нещо лично за себе си, което ще ви повдигне още повече настроението.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Днес ще са характерни острият ум, бързина на реакциите, проницателност и умение да се възприема всичко моментално. Засилва се оптимизма и влечението към приключения. Склонност към експанзивност. Успех ви очаква във всички начинания. Съзидателният труд (но без преразход на енергия) носи радост и удовлетворение, както морално, така и физическо.

Според езотеричното познание, първата половина на днешния ден е добре да се прекара в мълчание, за да опознаете по-добре вътрешното си Аз. Може безмълвно да четете молитви. Така могат да ви се открият свръхспособности. Препоръчително е да се четат духовни книги. Втората половина на деня е период за пречистване. Медитирайте, провеждайте всякакви практики, за да очистите душата и тялото.