Седмичен хороскоп за 25 септември - 1 октомври 2017

Хороскоп

24-09-2017, 18:13

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Очаква ни напрегната седмица. Първата й половина не благоприятства успеха във финансовата сфера. Нарастването на самочувствието в този случай не помага, а допринася за нарушаването на плановете и бизнес споразуменията. Трябва много да внимавате, когато правите скъпи покупки, започвате бизнес, подписвате важни документи, сключвате договори, променяте работните си места, когато заемате пари. Добре е за благотворителност и обичайните и утвърдени дела. Можете да се занимавате с озеленяване и ремонт на дома си, да купувате стоки за домашна употреба. Но мащабните проекти могат да доведат до загуба на ресурси. През втората половина на седмицата ще има по-благоприятни аспекти, които допринасят за подобряването на финансовото положение

 

Овен - Сега настъпва благоприятното време да се влюбите или да укрепите вече възникналата романтична връзка. Свободните представители на този знак по това време могат да се запознаят с потенциален партньор в компания, на улицата, чрез кореспонденция или по време на пътуване. Можете да почувствате особен прилив на комуникативност. Много ваши дела ще успеят благодарение на контактите ви и приятелските отношения. Да помрачи настроението ви могат финансовите обстоятелства - съществува риск да надхвърлите бюджета. Опитайте се да не правите необмислени покупки.
Благоприятни дни- 25, 26.09. Неблагоприятни – 28, 29.09.

     
 

Телец - В този период ще нарасне вашето обаяние, което през първата половина на седмицата ще способства създаването на изгодни делови и лични отношения. Творческата работа и физическият труд ще бъдат плодотворни. Основното нещо е да не се допуска прекомерен оптимизъм и небрежност по отношение на паричните въпроси. Втората половина на седмицата не е подходяща за важни придобивки, те трябва да бъдат направени през първата половина. Дори някои обстоятелства да носят известно безпокойство, пак ще се откроят позитивни моменти. Има вероятност за приятни събития от културния живот.
Благоприятни дни – 28, 29.09. Неблагоприятни дни – 30.09.; 01.10.

 

     
 

Близнаци - Активността ще разшири вашите интелектуални хоризонти. Енергийният подем ще способства вашите начинания.  През този период е уязвима нервната ви система. Поради нервност и бързина, са възможни наранявания, ръцете и раменете могат да пострадат. Може да настъпи заболяване на дихателната система, ако не се пазите. В диетата може да покажете склонност към сладък или пикантен вкус, което в умерени дози е полезно, тъй като увеличава настроението, облекчава нервността. Сега интересите ви са удивително практични. Във вашите съвети ще се вслушват. Не е нужно да са оригинални - най-добри са проверените методи.
Благоприятни дни - 30.09.; 01.10. Неблагоприятни – 25, 26.09.

 

     
 

Рак – През тази седмица ще трябва да се потопите в работната дейност, тъй като работата сега обещава да е печеливша. Може да постигнете успех в професията. Не се претоварвайте много все пак, защото има вероятност здравето ви да бъде влошено. Заемащите ръководна длъжност ще намират лесно общ език с подчинените си. Също така е подходящо време да си потърсят работа безработните. Ще можете да оцените красотата във всичките и проявления. На преден план ще минат взаимоотношенията, особено романтичните и съпружеските. Възможно е сключване на важен съюз или взаимоизгодно партньорство /делово или друго/.
Благоприятни дни- няма. Неблагоприятни дни- 28, 29.09.

 

     
 

Лъв – През това време силното влечение към разнообразие ще се изрази в увеличение на разходите за дрехи, средства за външния вид, развлечения и пътуване. През втората половина на седмицата се намаляват комуникативните способности и се увеличават аналитичните. Тогава ви очаква продуктивна и спокойна работа. И бъдете внимателни: повишен  е рискът от грешки и грешни изчисления, които могат да окажат лошо влияние върху авторитета ви или материалното положение.  Ако има натрупан негативен потенциал, съществува опасност от възникване на трудности с партньора поради самонадеяност, стремеж за доминиране или опити за манипулиране. Отделни хора ще си съперничат в борба за вашето внимание.
Благоприятни дни – 25, 26.09. Неблагоприятни дни - 30.09.; 01.10.

 

     
 

Дева – През седмицата духовните въпроси, мечти и идеали ще бъдат неизменна част от вашия живот. Като пример във вас може да се появят прояви на съчувствие към болни или самотни хора, да участвате в благотворителни мероприятия. Добро време да се отървете от лошите навици. През това време ще е уязвима най-вече храносмилателната система, която може да бъде засегната не само от неподходяща храна, но и поради стреса, емоционалните преживявания и напрежението. Необходимо е да пазите и сърдечно-съдовата система, да избягвате физическо натоварване и отрицателните емоции, особено в края на седмицата. Поради нервност и невнимание са възможни и наранявания в домакинството.
Благоприятни дни – 28, 29.09. Неблагоприятни дни – 25, 26.09.

     
 

Везни- Възможно е да бъдат поставени въпроси, които ще изискват вашата зрелост, опитност и стаж. Не се препоръчва да вземате прибързани решения. Ако се наложи да вземете такова, сто пъти премислете всички плюсове и минуси. Ако се занимавате с творчество, спорт или научна дейност, сега идва времето на победите и успехите. Освен това е добър период за пътуване и разширяване на хоризонтите. Сега лесно можете да привлечете вниманието към вашата персона и да спечелите симпатиите на публиката, което е особено добро за тези, чиято дейност е свързана със сцената. Също така е подходящо време да се влюбите или да укрепите съществуваща връзка. С роднини конфликтите не могат да бъдат изключени.
Благоприятни дни- 25, 26.09. Неблагоприятни – 28, 29.09.

 

     
 

Скорпион- Ще изпитвате стремеж през седмицата да свършите всичко, което имате като задачи. Едва ли ще ви остане време и желание за развлечения. Упоритата работа и доказателствата за вашата преданост ще ви донесат признание или награда. Околните ще бъдат благоразположени към вас. Успехът е на ваша страна, но възможността да се възползвате от него зависи от вашата комуникативност. Не пропускайте случай да демонстрирате личностното си обаяние и привлекателност. Вие непременно ще искате да изтъкнете вашата осведоменост в някакъв аспект. Самоутвърждението в очите на другите ще бъде гаранция за повишаване самоувереността ви.
Благоприятни дни – 28, 29.09. Неблагоприятни дни – 30.09.; 01.10.

     
 

Стрелец – През седмицата ще имате добри възможности за романтични срещи, удоволствия и развлечения. Избягвайте да претоварвате сърдечно-съдовата система, избягвайте страстите и емоциите, които могат да доведат до емоционално влошаване на здравето. Умерената физическа активност на открито и любимите ви дейности са полезни. През втората половина на седмицата ще се увеличи силата и издръжливостта и успехът в делата ви е възможен. Но трябва да сте по-внимателни, не забравяйте за правилата за хигиена и безопасност. В личен план са възможни разногласия в семейния живот или взаимоотношенията с любимия човек. Най-малкото, което можете да направите е да бъдете внимателни и мили.
Благоприятни дни - 30.09.; 01.10. Неблагоприятни – 25, 26.09.

 

     
 

Козирог – Възможностите, с които има да се сблъсквате през седмицата ще са най-разнообразни. Космическата енергия ще ги привлича към вас и ще усилва личното ви влияние. Много от вас ще трябва да работят усилено през седмицата. Изпълнителността и трудолюбието ще са от полза. Благоприятно време за профилактични прегледи и за лечение още повече, че тази седмица физическото ви състояние няма да е оптимално. В професионалната сфера са възможни приятни събития – издигане на по-добра работа в службата или установяване доверителни отношения с ръководството. Избягвайте хазартните действия, те могат да донесат загуби.
Благоприятни дни- няма. Неблагоприятни дни- 28, 29.09.

 

     
 

Водолей - Имате шанс да привлечете нещо ново, но само ако направите правилния избор. В някои моменти ще усещате пристъпи на самота, но бързо ще преодолявате това състояние. Благоприятно е времето за промени и поправки във външния ви вид. Желанието за създаване на уют и красота в дома може да доведе до увеличаване на разходите или силно недоволство от материалното ви положение. За неговото подобрение седмицата е изключително неблагоприятна, ще трябва да се задоволите с това, което е. Успехът в търговията е възможен, работата у дома може да бъде плодотворна, но са необходими внимание и спокойствие. Емоционалните изблици могат да доведат до проблеми в работата и грешки, водещи до щети.
Благоприятни дни – 25, 26.09. Неблагоприятни дни - 30.09.; 01.10.

     
 

Риби - Обстоятелствата през седмицата ще спомогнат да удовлетворите своето его, да почувствате задоволство. Готови сте за придвижване на ново качествено равнище. Имате готовност да помагате на ближните, а великодушието ви прекрасно ще се отрази на вашата репутация. Седмица на повишена загриженост за здравето: дори и да не сте болни, трябва да предприемете превантивни мерки. Положителното отношение към живота и себе си може значително да укрепи вашето здраве, защото много заболявания възникват от прекалено негативни мисли. Лек флирт ще ви стимулира. Плановете ви и замислите ви ще имат по-сигурен успех, ако ги запазите само за себе си.
Благоприятни дни – 28, 29.09. Неблагоприятни дни – 25, 26.09.