Дневен хороскоп - неделя, 24 септември 2017

 

Овен

Благоприятен ден за любовни отношения и секс. Вашата активност нараства във всяко едно отношение. Помислете това, което се каните да направите как ще се отрази на партньорските ви взаимоотношения.

     
 

Телец

Денят способства укрепване на брачните ви отношения. Нещата се развиват хармонично. Не се съмнявайте, че се намирате на правилния път. За преговори от всякакъв род този ден просто е създаден.

     
 

Близнаци

Донякъде това е ден на илюзии. Ставате по-непоследователни в мислите и действията си. Мотивите за вашите постъпки остават необясними както за околните, така и за вас. Възможно е да възникнат недоразумения.

     
 

Рак

Денят е добър както за умствена, така и за физическа работа. Каквото захванете с успех ще го завършите. Невниманието от ваша страна може да ви изиграе лоша шега. Неспокойствие в семейните дела.

     
 

Лъв

Денят ще е отбелязан с голяма активност, а вие ще бъдете доста подвижни. Подходящ е за общуване в по-широк план, но може да го проведете и в тих семеен кръг. Хармонични отношения.

     
 

Дева

Днес ще се изостри вашата чувствителност по отношение на емоционалното състояние на другите. В някои моменти вашите собствени емоции ще се влияят от тяхното настроение. Избягвайте недружелюбно настроените към вас хора.

     
 

Везни

Днес повечето от вас ще бъдат разсеяни и непоследователни. Могат да възникнат проблеми от различно естество. Постарайте се да избягвате досадните закъснения. Мечтите трябва да съответстват на реалността.

     
 

Скорпион

Ще бъдете доста нервни и ще се подчинявате на променливото си настроение. Общуването с околните може да ви доведе до двете крайности - както до раздразнение, така  и до успокоение.

     
 

Стрелец

Ако запазите спокойствие и невъзмутимост, ще покажете своето превъзходство. Постарайте се да не смесвате личните с деловите отношения, за да не пострада общото дело. Вашият стил ще се отличава с оригиналност.

     
 

Козирог

Вгледайте се внимателно във хората, които се появяват във вашето обкръжение. Може вашият нов/а познат/а да е човекът, който отдавна търсите. Денят е благоприятен за осъществяване на вашите начинания.

     
 

Водолей

Смело предприемайте стъпки напред. Денят обещава успехи и е благоприятен за всякакви контакти. Склонни сте да се поддадете на романтично увлечение или приятен флирт. Само не се увличайте прекомерно – имайте мярка.

     
 

Риби

Този ден може да е характерен с емоционални или сексуални проблеми. Може внезапно да ви обземе силна страст към някого. В отношения започнали днес има нещо кармично и съдбоносно.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Активен ден, един от съдбоносните дни на месеца. Добър е за осъществяване на вашите планове, само ако наистина сте настроени за успех. Подхожда за кардинални промени, но не и за търсене на нови възможности, а за сметка на подобрение и укрепване на вече съществуващите. Новото е добро само в този случай, ако сте обмислили добре всички аспекти на нововъведения и твърдо сте убедени, че ще ви донесат благополучие.
Този ден може да се нарече ден за проверка верността на принципите.
Ако се съмнявате в нещо, отложете решението на важни въпроси за още един ден, защото днес вашата нерешителност ще създаде проблеми за вас.
Да не се започват нови дела, добре е да се завършват започнатите.