Слънчев календар - неделя, 24 септември 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - неделя, 24 септември 2017

23 септември 2017, 18:12 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

8 слънчев ден –Ден на Благодатта, на Вси Светии, свързан с преображението. Ден на чудесата и подмладяването. Планета Уран и отчасти Слънцето.
Тотем на деня – Мангуста, символ на риска и свободата.
Този ден е като „бял лист”, на който започваме отново да записваме. Може да започнете всичко отново, на чист лист, загърбвайки старото. Новото може да дойде неочаквано. Бъдете готови за неочаквани неща. В този ден най-добре нищо да не се планира. Време за освобождение от старото и ненужното, ден за очистване, затова се препоръчва измиване, подстригване, козметични процедури. Плановете може да станат точно на обратно. Живейте свободно и независимо, а не по график. Ще им върви само на разкрепостените хора и на тези, които са готови да рискуват. На Сатурнианците няма да им върви. Проблемите намират своето неочаквано решение. Добре е да се проявява гостоприемство, нови запознанства, сключване на устни договори. Ден за неочаквано разкриване на информация. Благоприятно е за пътуване, но само на къси разстояния. Подходящо е за авантюри.
Да не се започват съдебни процеси и операции с недвижима собственост. Неподходящо време за ремонт и за рутинна работа. Не си правете изводи само по чутото.
В този ден се препоръчва вярност на всички мъже към своите жени.
Диета - Храната трябва да бъде разнообразна. Може да ядете каквото искате. Ако не ви се яде, не се насилвайте. Добре е да пробвате нещо ново. Препоръчват се тонизиращи продукти. Полезно е да се изпие чаша кафе, 50 гр коняк за повишаване на тонуса и подобрение на умствената дейност. Да се ядат лимони, киви, ананас, праскови и други богати та витамини продукти.
Облекло -  Препоръчва се носенето на пъстри дрехи. Избягвайте сивите тонове, а най-вече червено-кафяво.
Знамения – Да видите зорницата, падащи звезди, светещи лампички – нови запознанства или добри неочаквани събития.
Ако се препънете и паднете – знак, че в живота пропускате добри възможности.
Ако до вас падне перо от птица – знак за блага вест.
Сънища – Те са пророчески, ако са ярки и близо до утрото. Всичко свързано с ключалки, ключове, коридори и ограничено пространство – лишаване от свобода, затвор, болница. Ако сънувате животни – лъжи, клюки, слухове.
Числа на деня – 8, 9, 64, 75Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Снимка на деня:

Килим от цветя в Брюксел
Килим от цветя в Брюксел